- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem jó lesz a Wayteq P41.
Az adatlapja szerint lehet MicroSD-vel bővíteni. Viszont látom, hogy van ahol 4GB-t úgy hirdeti, hogy 2GB +2GB MicroSD
A jelenlegi 1,8"-os Philips GoGear 2GB. Ehhez képest milyen lehet a hangzás? Vagy egy Sony Ericsson K810i-hez képest
Sony-t is nézegettem, abból találtam egy ilyet: NWZ-E436F. Ennek nagyon kicsi a kijelzője, viszont 40órát ír egy töltéssel, és kiváló hangzást. -
rakal
senior tag
Szia!
Az .srt kérdés megoldott!
[Onda-VX575hd]
103 dollárt szerintem gondolkodás nélkül megér.... -
ponti_ak
addikt
D2: igen, tényleg pocséklás, mert a proci szerintem is bírná, de a rendes codec-támogatás fejlesztése a kis/közép kategóriás lejátszókra is elég nagy meló, és ha azt nem vállalja a fejlesztő, akkor nem marad más: konvertálni kell..
* legalábbis én ezt olvastam az iAudio-s külföldi fórumon..
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nem szeretem a creatív termékeket, elég kreatív vagyok enélkül is.
De főként amiért nem tetszik:a cég: a hangszóróikat is nagyon reklámozzák, de kérdem én hool élnek azok? Távirányítós hangszórójuk csak nagyon drágán van bőven 40 felett. Bezzeg a sok sz@r vezetékes "távirányítós" hangszórók. Jóhogy nem már botot adnak a hangszóhoz h azzal nyomogasd a gombokat.DE talán majd megváltozik a véleményem, még belefér ez is.
Meizu kilőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest