- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neptunfű
tag
Idézet:
"Nekem is ilyen kütyüm van pár napja. Próbáltam vele mindenféle módon a konvertálást. Bár lehet tenni rá 25fps-es videót, de az csak akkor fog rendesen játszani a hang csúszása nélkül, ha a videó elég rövid, vagy nem túlságosan mozgásos.
Viszont 22fps-el atomstabil.Amit tapasztaltam, hogy szinte bármelyik aviconverttel lehet videót csinálni, csak egy kicsit meg kell trükközni őket. Az aviconvert könyvtárában van egy rejtett file aviconverter.ini. Abban a fájlban vannak bene a tömörítési paraméterek. Akinek csak 20 fps-sel konvergál a cucc ott az .ini fájlban lát egy 20-as számot. Egyszerűen át kell írni 22-re. Amit már kitapasztaltam az, hogy a cucc 22fps-nél max 550kbites videót bír el max 128as mp2-es hanggal és a motion estimation az max 4 (ez az xvid kodek mozgás követése értéke 0-6 lehet).
Ami nekem még működött az a 450-es videó és a 192es audio bitráta. Ezzel a beállítással a videók hangja vmivel jobban szól.A mozgás követést levéve 1-re (az a minimális, mert 0-nál már ki van kapcsolva), és 400-450-es videó bitrátával és 128-as hanggal a 25 fps-es videó is megy. De ha nagyon sok a mozgás, akkor az hoszabb filmnél szintúgy hang csúszást eredményezhet és azt nem is teszem hozzá, hogy 1-es értéknél ocsmányul néz ki az xvid.
Más:
Az én kütyüm nem csak a wma-t (bár a wma veszteség nélkülit nem), az mp3-at és a wav-ot viszi, hanem viszi az ape-t (normal tömörítésig) és a flac-ot (akár maximális tömörítésig) is.
Amúgy az a vidrop progi nem rossz. Mivel ugyanazt a mencodert használja, ki lehet belőle szedni a kódolás paramétereket és azokat berakva az aviconverter converter.ini fájljába az is képes simán lefuttatni őket."[/I]"
ahhoz meg ohgy ékezetes karakterkészleted legyen vidropban ahhoz a settigsben alul a feliratos résznél a cp1251-et írd át cp1250-re. még nem próbáltam de azt mondják működik vele"Remélem segít... amúgy megpróbálhatod atotal video convertert vagy az említette vidrop programot is. Nekem mindegyikkel működött!
A lényeg hogy xvid-be konvertáljÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest