Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kopidoo #1597 üzenetére
Valami tévedés lehet. HOD simán küld MO-ra, elég a sima regisztrált postát választanod, az ingyenes. A tarcking number arra jó csak, hogy mikor adták fel Hong Kongból, de a csomag regisztrált, van nyoma..
Sajna Mo-n on-line nem követhető, de ha aggódsz és felhívod a postát akkor meg tudják mondani hol tart a csomag (persze akkor ha már kis hazánkban van) -
-
-
Írtam egy Bmorn BM-888 tesztet, hamarosan megjelenik a Logout-on.
-
válasz
Maxtor86 #1583 üzenetére
www.houseofdap.com shopot én jobban ajánlom. Az ár egy kicsit magasabb, de abban benn van a regisztrált posta, ráadásul kevesebb értéket írnak a csomagra, jó eséllyel megúszod a vámot.
Általában a számla értéke alaján számolják a VÁM-ot.A houseofdapnak jó support oldala van www.digital8.org
Nekem csak jó tapasztalatom van.
Ha nagy gond van akkor vissza kell küldened, a vissza postát általában ők állják (de az allpmp-n neked kell fizetned azt is
)
-
-
válasz
Mustármag #1573 üzenetére
Minden héten jön új, minden cégtő.
Úgy tűnik a Sochip tarol, majdnem minden újabb PMP ezzel jön (Boxchip néven is lőfordul, az is sochip)
Igéretesnek tűnik még a Chinachip 1800 is, bár abból nem láttam még érintő képernyőstPMP területen nagy újitás nincs, csak olcsóbbak és nagyobb képernyősek (nagyobb felbontással) a PMP-k.
És hietetlenül fejlődik a MID piac, de ott még érdemes várni. (Az androidból sem jelent még meg a kimondottan mides 3.0-ás változat)
-
-
-
-
Új firmware a T13 FHD hoz. 4.8
-
-
Azt hiszem már támogatott az mkv firmware frissítés után. Amlogic chipsetes tehát csak hiba ha kihagyták mivel a chipset támogatja
Ha minden igaz kb 2-3 hét múlva Bmorn 888-at fogok tesztelni az új F10 chipsettel (sochip sc9800), 7" érintő képernyős.
Window g89 tesztem olvasható a logouton
-
-
-
-
válasz
urbanjozsi #1542 üzenetére
Egy ACHO 805 vagy Window G89 kb ennyibe kerul de sokkal jobb.
-
A Window G89 majdnem ugyan az mint a ACHO 805, portok vannak egy kicsit mashol.
Digital8-ra mar irtam Window 89 tesztet, hamarosan magyar nyelvut is irok. (kulfoldi gepen irok azert nincs magyar ekezet)
G89 menujet magyaritottam, az ACHO 805-ot is biztosan tudnam.
Tulajdonsagaiban 99%-ban megegyeznek. -
-
T13 FHD 4.0-as firmware
-
RockChip jól áll code page támogatással. Még a magyr sem lehetetlen.
A készülék RockChip 2808-ra épül. Android biztosan van angol rá.
Bővítheted MictroSD-vel.Ha abból indulunk ki, hogy 7" 720p-t tudó video lejátszó, mely érintő képernyős
+
lehet vele NET-ezni, PDF-et olvasni swf-et lejátszani akkor már nem is olyan rossz, mivel kb 50-70 USD-vel drágább, mint egy ilyen sima PMP... -
-
-
Saja nem nagyon akarják a hibát elismerni.
Sunny is azt írta ő kinagyította a videot (saját képernyőn nem is lehet) és ő nem látja a hibát...Majd megnézem a tesztábrát Ainolon is.
Nagy kár, hogy sem Amlogichoz sem Sochiphez ninncs hasonló menü szöveg szerkeztő, persze amig nincs magyar kódtábla nem is tudnánk használni...
-
Néhány kép a magyarított felületről:
-
-
Megszületett az első magyarul beszélő PMP!
Lefordítottam a Window G89 (RockChip RK 2728) felhasználói felületét.
Tesztelem és hamarosan elérhetővé teszem. -
Sunny csinált egy képet a Philips videoval az ő T13FHD-s gépén (ha azon csinálta...)
ott nem látszik gond....pedig nekem még a saját képernyőn is látható, megnéztem nagyítóval... -
válasz
masteryoda #1521 üzenetére
Hívd fel őket, csak lehet velülk beszélni, nyelvi probléma legalább nem lesz
-
válasz
masteryoda #1519 üzenetére
Szia!
Sajnos én csak a Kínaiakat ismerm...
Albacomp honlap?
Vagy az magyar cég hívd fel őket telefonon munka időben...Csináltam egy kis reklámot a Ramosnak, több, mint 6000-en olvasták a Logout cikket
-
Konvertáltam egy Ebookot, RTF megy PDF-et nem tudom jól Doc-ba viszaalakítani úgy, hogy a lap méretet is tudjam állítani.
[link] -
-
Bár a jelenlegi USD árfolyam mellett egyszerűbb ha megveszm itton a lokál shopban 5 év garival 5500Ft-ért....
Más van nálam egy Window G89 tesztelésre.
480x272 kicsit lehangoló...(Kínában 299Yuan az kb 44 USD...)
És nincs rajta IR port , nem támomat NTFS-t sem eXFatot sőt úgy tűnik OTG-t sem...
max 720pDe az iterface jó pofa és Rockchip támogatja a magyar kódtáblát! Magyar feliratok jók az srt-vel is. És a magyar unicodos szövegek is!
Szóval az Onda VI20 nem is lehet rossz. .....(az 5" és van OTG és HDMI, IR port)
-
-
-
-
Talán dolgoznak még a T13FHD-n is. Azt írják fejlesztik a Touch screen-t a Flashben.
Talán akkor megy majd a PDF konverter által készített swf is.
[link] -
-
-
Szia!
A felbontás dolog azért nem lehet jo, és nem tudom azt meg tudják-e csinálni mivel szerintem egy másik oprendszer töltődik a TV-s nézetben. Egy filebe kellene arhiválnia a beállításokat, hogy a másikba be tudja olvasni.
neken a csaló Ebayes csak részben akarna fizetni azt mondja aő nem tudta és adjak neki pozitív feedbacket.....
Na nem estem a fejelmre írtam a Paypalnak. -
Logouton szombaton 12 óra után fog megjelenni
-
-
-
Na nekem is jött ma 2db hamis rossz 16GB-s
Ne vegyél Ebayről 20USD-s 16G-st az mind hamis, 50USD körül van a a nem hamis.T13FHD nem olyan rossz, nagyon is jó kis gép.
Ha csak úgy nézel rajta egy filmet- főleg a saját képernyőjén- fel sem tűnnek azok a hibák amiket írtunk.
Nagyon szép és kisebb hibái ellenére pl. a T11-hez képest lehet jó magyar felrattal nézni a filmeket, ráadásul olcsóbb is annál. Na nem akarom leszólni a T11-et még most is jó gépnek számít. Telechip TC8901 a legerősebb CPU a piaconItt az én hibás 16gs kártyám teszje:
A Dealextremen található noname 8g-s 19 USD-s nagyon jól működik, nekem van 2db-
-
-
-
-
-
-
-
Nem biztos hogy kis felbobtás csinálja, lehet hogy túl kontrasztosra veszi a képet, vagy antialiasing hiba. Minden esetre zavaró tud lenni.
Ha tudnál jó képet csinálni a szemőveg keretről azt is feltenném és nyaggatnám Sunny-t hogy írjon a Ramosnak. Sajna az én Canon masinám nem csinál jó képet, automata fókusza van és idétlen módon mindig rossz helyre fókuszál.Power saving kikapcsolása megodotta készülék kikapcsolási bugomat csak a képernyőt kapcsolom ki.
Az viszont kicsit zavar, hogy hiába zárom le a képernyőt, ha hozzáérek akkor bekapcsolja, ugyan le van zárva de bekapcsolja fölöslegesen fogyaszt áramot. Pl. zenét hallgatok és beteszem a zsebembe, minek kapcsol be...
-
Ha nagyban játszunk, már 80USD-ért beszerzhető a Ramos (15 darabos ár) T13FHD[link]
-
Ramos T12FHD a nyomógombos olcsóbb kistestvér (mértete ugyan az 5")
[link] -
-
Írtam teszte a Ramos T13FHD-ról egylőre angolul érhető el a Digital8-on, hamarosan lesz magyr változat is egy kicsit bővebben.
Az IMP3-is van új T13FHD-tesz, nem túl részletes de negyon szép képekkel illusztrált.
[link] -
Közben rájöttem (mivel a Firefox és a Internet explorer is néha bekattan a google translatetól) hogy a legjobb web böngésző kínai lapok olvasásához a Chrome. Alapból felkínálja a fordítást és nem bénázik.
-
Egy HDVP-2 tesztnél ezt láttam, kicsit jobb, mint a Sochip
Ha kalapos ő-t és ű-t használunk azt lehet, hogy azokat megjeleníti. Sochippek azt sem tudják
-
A te képedet is felhasználva írtam az mp4nation forumba a nationite és a T17FHD topicba is, hogy valaki a tesz videoval nézze meg a T17 és a nationite HDVP2 TV kimenetét. Kiváncsi vagyok azokon is olyan-e a kép (De úgy gondolom ez Amlogic feature és olyan lesz)
Kikapcsolást talán megoldotta, hogy a képernyő kikapcsoláson kívül letiltottam a többit.
Video lejátszást is tudtam tesztelni kb. 3.5 órán át játszotta a filmeket, de döntően csak Divx-ek voltak.
Örülök, ha így megoldódik, minden esetre nem szabadna kikapcsolnia a gépet videó nézés, vagy zene hallgatás közben. kínai cuccnál kompromisszumot kell kötni...
A hardware általában erős itt még az összeszerelés is jó, de a softwaren lenne mit erősíteni.Az Ainol is 3 hét alatt kb. 8-10 új készüléket dob ki, ahelyett, hogy a firmwaret tökéletesítené.
Talán majd rájönnek, hogy az elégedett márka hű vásárló értékes dolog. Egyelőre mindenkinek PMP-t, mindegy milyet láz tart.... -
iPod Touch vs. Ramos W7 teszt.
Nem kérdés mi inspiralta a Ramost
Más:
Jó lenne tudni, hogy ugyanarra a chipsetre épülő Ramos T17FHD ugyanígy jelenti e meg a betűket?Szerintem valami aliasing algoritmus baj én nem a HDMI kimenet baja, mivel ugyan ez van komponens kimenet estén is.
-
Brutális mélyrepülésben a forint, még az Eurohoz képest is, a dollárról ne is beszéljünk......
-
-
Nekem a gyári Fat32-n van a belső lemez, nem bántottam a formátumát. A Hd tune azonban csak 1Gigásnak látja a Windows a rendes méretét veszi észre. És nem tudom tesztelni HD tune-val mert I/O errort ír ki. De nem hinném hogy hibás lenne, mivel a másik teszt progi simán kezeli. és a Windows is.
Minden esetre zavar a dolog...... szóval te megformáztad a belső memóriát NTFSre...majd lehet megpróbálom. -
Komponens használatakor is szőrös a felirat, valami antialiasing algoritmus lehet gyenge.
Nekem meg-meg döccennek az 1080p-s filmek, nem annyira zavaró, de semmiesetre sem olyan simán megy az 1080p lejátszás mint a 2 Sochipes gépen.
Memória kártya sokáig nem volt benne akkor is kikapcsolt. Kikapcsol és úgy kell bekepcsolni.
Ritkán még egy marhaságot csinál. ha ki van kapcsolva és USB-n összekötöm a géppel bekepcsol, majd ha kihúzom a gépről akkor nem tudom - vagy csak igen nehezen kikapcsolni. Hiába nyomom a kikapcsoló gombot nem reagál. Ezt eddig 2x csinálta. Tény, hogy nem szoktam leválasztani csak kihúzni. De a Cubeot és Az Ainolt nem zavarja a dolog.Megtudnád nézni, hogy HD Tune progi mekkorának látja a gép memóriáját?
Mert nekem nem a rejtett 1Gigást látja annak hanem a gép memóriáját, amit egyébként Windowsról simán látok, tudok rá másolni, de a HD Tune nem tudja kezelni 1Gigásnak látja. -
Persze nem biztos hogy hiba, mivel az Ainolét és annek meg egyik drive-ját sem látja, de a Windows igen
-
Leteszteltem sajnos az USB és a Flash memória sebesség fele mint a Sochippes lejátszóké
úgy tűnik az időnként 1080p-s döccenés is emiatt van, pem a proci nem bírja erővel, hanem az olvasási sebesség kevés.
Egy CheckFlash nevő progit használtam)
Ainol :
NAND
Read: 11.90 MB/s
Write: 10.93 MB/sEXFAT 8 GB SDHC Class 4 (access physical drive)
Read: 12.54 MB/s
Write: 11.52 MB/sNTFS 8 GB SDHC Class 4 (access physical drive)
Read : 12.58 MB/s
Read: 11.52 MB/sT13FHD(access physical drive)
Read: 5.4 Mbyte/s
Write: 5.4 Mbyte/sNTFS 8 GB SDHC Class 4 (access physical drive)
Read: 5.9 MB/s
Write: 5.8 MB/sÉrdekes dolog van még nálam, Azbest megnéznéd te is?
HD Tune és a Flash memory toolkit is csak 1 Gigásnak látja a Ramos belső memóriáját és nem teszteli, I/O errort ír.
A check flash meg simán kezeli... -
Másiktól vettem , de írtam, neki hoyg ha megjön és fake visszakérem a pénzt.
És több, mint valószínű fake lesz.megnézhettem volna előre:
" Had to remove listing cause seller screwed up seller suck donkey balls Buyer:
661lopez26rh ( 14 [Feedback score is 10 to 49] )
May-06-10 23:36
16GB TF Memory Card 16G Micro SD SDHC MicroSDHC MicroSD (#290429375729)" -
-
A te linkedről licitáltam én is, biztosan ugyan az az eladó.
Majd kiverem belőle én is.Neked mi volt az eladó Ebayes neve?
A szövegek sokkal szebbek a WD TV-men sőt még az Ainolon is
Külsőleg nagyon tetszik a Ramos, de egyre több dologban rosszabb.
Az USB és flash memória sebessége is alig fele az Ainol/Cube nak (azaz a Sochipes gépeknek) Ráadásul a sok chippes felépítésnek köszönhetően legalább 2x annyit fogyaszt, hamarabb lemerül.
Nekem a legboszantóbb, hogy időnként kikapcsol.A felhasználói felület, a gép külseje a sub.idx támogatás nagyon tetszik, a Flash viszont semmire sem jó sajnos
-
-
-
Sajna ma 24 órát dolgozom, majd honap vagy szombaton tudom megnézni.
Van 2 Sochippes és 2 db WD HDD playerem majd mindegyikről megmézem.
Nem értem miért szórakoznak ezek az Ebayes Kínaiak. Gondolják, hogy a hülye vásárlól nem veszik észre, hogy rosssz? Vagy hagyják annyiban. Bár ha 10-ből csak 2-nek kell visszavizetni akkor megéri. Nem értem az Ebay miért nem tiltja le ezeket a szélhámosokat.
Rockchippes firmware megnyitható winimage progival. És buherálható, az Amlogic viszont nem sajna valószínűleg kódolt
-
Kínai Ebay-es haverunk válaszolt válaszolt valamit a leveledre?
Ha nekem is hamis kacatot küld biztosan írok a paypalnak és az Ebaynek is és kiverem belőle a pénzt. De sajna legalább 30-40 napot szokott igénybe venni.
Ezért inkább szívesebben vásárolok shopokból....Dealextremen találtam jó noname (8 gigást)
és amit A HOD ról küldtek az meg tényleg genuine kinai Kingston teljesen rendben van még sorozatszáma is van (utóbbiaktól még lehetne hamis is de nem az) -
Szerintem nincs igazad a HDMI-ban.
Full HD TV-d van?720p kép tű éles, az integrált HDMI chip éppen sokkal jobb, mint ami a többiben van.
1080P-t sajnos nem tudom tesztelni. de 108i rosszabb a váltott sor miatt szövegek tekintetében, mint a 720p.Kinai pconlineon van HDMI kimenet teszt ott sem írtak ilyen bugot
A bajom inkább az, hogy az USB sebessége látványosan rosszabb, mint a Sochipes playereké. a 1080p-s időnkénti döccenés is emiatt van. és az NTFS sebessége még rosszabb. Ráadásul a belső Flash memória max class 2-es mert lassebb mint a Class 4-es MicroSD
Szóval a Fat32 egészen tűrhető a MicroSD-n de ott meg a 4 giga korlát zavaró.
A rejtett partíciót majd megnézem hátha Linux partíció
-
Köszi!
Egyébként nekem tetszik a TV-s firmware is. Nagyon jól néz ki és kokkal jobb, mint a Sochip playerek egyszerűen kivetített menüje.
Csak a central european karakter készlet hiányzik. De a sub.idx azt is pótolja.
1080p-t nem tudom tesztelni mert a TVm 1080i-t tud csak az meg rosszabb, mint a 720p feliratok eseténA Flash az egy kicsit csalódás kerestem érintős kis játékokat de azoknál sem működik az érintő képernyő, össze vissza ugrálnak az ktív területek, használhatatlan.
-
Kedves azbest,
Nem tudok rájönni a Ramos bal oldalán található le -fel gomb mit csinál...
-
Ramos T13 FHD nem támogatja az exFAT-ot ugyan a windows alól látod, de a Ramos nem látja. NTFS az működik (de az meg nem túl jó flash drive esetén) de nagy 4gb-snél nagyobb fileok esetén nincs alternatíva.
-
Végre él az Ainol teszt link
-
B.... akkor én is meg. sz...tam, mert nekem is úton van 2db linkeden keresztül nyerem 2 db-t.
És a kapacitása is 1gb? Ha igen írok a paypalnak és visszahajtom tőle a pénzt.Ha csak noname átfeliratozva az nem gond, attól még jó lehet, nekem is van 8gb-s olcsó noname és tökéletes.
-
Igen.
Digital8-on van valami róla és pár szót váltottam Sunnyval.
Szóval a gyártó Kínában ismert márka főleg a digitális képkeretek területén.
Chipset Amlogic de talán nem ugyan az Mint a t13FHD-ben. HDMI nincs (T13FHD-ben is külön Silicon Image chip gondoskodik a HDMI-ről) Sub.idx felirat támogatás van. De nem látok mkv-t de lehet, hogy csak lemaradt. Ára meg egy kicsit drága lesz úgy 170-80 USD.Szóval a Big Ramos a T18 csak 7" de szerintem érintő képernyős lesz és az biztosan támogat mkv-t és szerintem 140 USD alatt lesz
-
Big Ramos.
Hamarosan megjelenik a Ramos T13FHD nagyterstvére, speifikációból és a képről itélve Amlogic chippes lesz. És remélhetőleg érintő képernyős. Aksi 3000mAh, talán bírja addig vele, mint az 5" kistestvér (annak 2200-as van)
[link] -
-
Szardán fog megjelenni
-
-
Írtam egy Ainol V9000HDA tesztet
Logoutra tettem ki, ott többen olvassák.
teszt link -
-
-
Szerinted USB-n keresztül tölt a Ramos. Nekem nem tűnt fel. Au Ainolon és a Cube-on egyből látom
-
Néztem a Ramosnak 2200mAH-s aksija van, az Ainol V9000HDA-nak 1750, bár a képernyője egy kicsit kisebb, valószínűleg a Sochip jóval kevesebbet fogyaszt (amellett hogy erősebb), mert több, mint 5 órát bírt, a Ramost nem teszteltem még de használgattam és merül rendesen, meglepődnék ha 3 óránál tovább bírná az mkv lejátszást.
Összességében a Ramos még mindig jobban tetszik.
-
-
-
Ramos T13fhd-val és SUB.idx-xel jók a magyar feliratok
-
Készítetettem egy tokot a Cube H900HD-hez az autóba, az Ainol V9000HDA-nak meg a saját tartóját heckeltem meg egy kicsit.
Cube:
-
-
-
-
Van egy apró gond a Ramos-ommal. Időnként video nézés, vagy mp3 hallgatás közben kikapcsol.
Nálad nem jelentkezik?
Frissítek 3.5-re és megnézem szűnik-e..
Más
Nem tudok ki lehet-e kapcsolni zenehallgatás közben p úgy a képernyőt, hogy a képernyő érintésére ne kapcsoljon be csak gomb nyomásra? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest