Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Nos én kaptam egy hibásat hogy kezdjek vele valamit,odáig eljutottunk hogy rövidrezártuk egy helyen és így már felismeri pendrive-ként,és már be is kapcsol igaz csak kék képet ad.Gondolom kellene neki egy firmware frissítés de már vagy 50 firmware-el próbáltuk de nem ment
A gyártó oldalán meg nincsen hozzá semmi...
Valakinek vmi ötlete? -
RealNarcotic
csendes tag
üdv
mpio mg100: tegnap sikerült hozzájutnom egy ilyen lejátszóhoz.
első tapsztalatok:
elsőre túl kicsinek tűnt (bár ez relatív) de próbálgattam és teljesen kézre van minden. a középső gombnak az illesztése nem tökéletes de az a próbadarabon is olyan volt egyébként nem zavaró. a menüje jól felépített; amit kerestem álltalában egyből megtaláltam (na jó volt olyan funkció is amit 2-3 percig kerestem).
hangzás: egyenlőre nem volt alkalmam másik fülessel tesztelni, de a gyárit nem hiszem hogy sokáig fogom használni. kicsit keveselem a mély hangokat és nekem a bal fülemből mindíg kiesik (nekem túl nagy a kialakítása).
video: raktam rá egy filmet (20perc kb 70M) és nézhető minőségű (már ha az ekkora kijelzőn való filmezést lehet minősíteni).
a feltőltésekhez nem kell külön progi; total comanderrel átmásol és kész (ennek örültem).
nos ennyi; egyenlőre csak ajánlani tudom mindenkinek aki esetleg ezt a típust nézte ki. -
pmikloska
aktív tag
Hú, köszi szépen, tök rendes vagy, hogy ilyen gyorsan segítettél
Egyébként nekem több praktikus okból tetszik:
- nokia akku, más márkákhoz beépített van, ha végük, akkor leshetem...
- memóriabővítés lehetősége, bár azt nem tudom, hogy ha a belső meghalna, akkor mi lenne vele, sztem akkor is menne az sd-vel, szóval jó érv ez is mellette...
Azt meg tudnád még mondani, hogy milyen a hátulja? Láttam egy Meizu-t, az is nagyon tetszett, de jóval drágább (~40e), viszont fém a hátlapja, mint az iPod-oknak is stb. Az valahogy nekem nagyon bejön
Pár hozzászólással lentebb olvastam, hogy 20fps-sel kell áttömöríteni (az egyéb paraméter most nem érdekes...) a filmeket. Ezek szerint 20fps-sel tudja lejátszani? Az nem lenne rossz.
És még egy, most így hirtelen, aztán lehet, h még kérdezek, ha nem baj
Milyen felbontású a kijelzője? -
l_bandi
csendes tag
-
l_bandi
csendes tag
OKÉ a firmware problémám télleg hülyeség volt. Tegnap még egy problémám akadt ezzel a lejátszóval, a leírásban ugyebár usb 2.0 -nak tüntetik fel, de mikor télleg másolni akarok rá/róla kb sztem az usb 1.0 -ás sebességet hozza. Az oprendszer nem lehet a gond (Xp sp2) , a haver gépén is tetün működött akármit akartam másolni (van 1 mp3 lejárszóm az viszont télleg 2.0 usb sebeeégen másol tehá tuti hogy nem a gép a gond).
Ha valakink van ötlete tapasztalata kérem írjon! -
Csitti
csendes tag
-
Csitti
csendes tag
A problémát megoldotta a Xilisoft Video Converter 3 nevű progi!
Egy kis támpont azoknak, akik a jövőben vásárolnak ilyen készüléket, vagy már éppenséggel túl is vannak ezen. A programban a következő beállításokkal kell konvertálni:
Alul:
- Profile: XviD Movie (*.avi)
Jobb oldalt:
Video:
- Video size: 224x176
- Bit rate: minél kisebbet írsz, annál kisebb méretű lesz a videó, de a minősége is annál rosszabb. Én 348-t, vagy 512-t használok.
- Frame Rate: 20
Audio:
- Audio Codec: mp2
- Bit Rate: 64
- Sample Rate: 44100 -
<Adamsky>
nagyúr
''Te találtál a hozzá adott cd-n firmware-t, mert firmware frissítő programot adtak hozzá de mást nem...''
l_bandi, gondold már ezt végig! Mi a fenének tennének a CD-re firmware-t? A gyártás pillanatában a legújabb fw.-t szokták a készülékre tenni, az újabbat (ha van) pedig a gyártó honlapjáról lehet majd később leszedni. -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megtetszett az Albacomp lejátszó. Tudnátok esetleg egy pár fotót betenni ide, vagy egy ingyenes oldalra feltölteni? Jó lenne látni, hogy néz ki, stb.
Néhány fénykép + kis tapasztalat, leírás, ismertető ilyesmi be a Word-be, onnan meg elmentitek weblapként és fel mondjuk az extra.hu-ra.
Szerintem minden vásárlás előtt álló fórumozó örülne neki... és én is
A meló meg nem túl nagy az oldallal.
Üdv -
l_bandi
csendes tag
Hello a mai nap én is vettem egy ilyen készüléket. Te találtál a hozzá adott cd-n firmware-t, mert firmware frissítő programot adtak hozzá de mást nem
Továbbá a leírásssal ellentétben a beállítások menünél nincs is format parancs, tehát a készüléket a saját menü-én keresztül nem lehet formázni.Nálad is ugyanez a heylzet?
Asszem holnap betelefonálok az illetékesekhez. -
Zone3120
csendes tag
Helló! Én nemrég vettem pont ugyanilyen lejátszót és nekem átkonvertálja a vidiket és viszi gyönyörűen. Pontosan mi nem jó? Nem indul el a konvertálás? Mert először nekem sem ment, még fél óra múlva is azt írta ki, hogy 0%-nál jár, aztán kiraktam az Asztalra a konvertálni kívánt videót és onnan gyorsan megcsinálta.
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kis szerkezettel, a kijelző elég nagy, a képminőség nagyon szép, éles, sokmindent tud, bővíthető, jó az ára, szép a formája, elfér bárhol. Az aksija is elég jól bírja. ;) Szerintem nagyon szuper, hogy vannak ilyenek, nekem a sima mp3 lejátszó már nem volt elégTök jó, hogy bárhol bármikor tudok pl videókat nézni.
-
Edoca
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az 1GB-os Freedata 1505-ről. Vásárlás előtt állok és eddig túl sok rosszat olvastam róla. -
<Adamsky>
nagyúr
Szerinted ennyi infó alapján lesz aki majd segíteni tud?
Enyébként:
1. Nézzd meg a leírást (csak adtak hozzá)
2. Nézzd meg a gyártó honlapját (ha van ilyen)
3. Áruld el, hogy milyen márka/típusról van szó, mert akinek ilyen van sem tud segíteni, mert senki sem gondolatolvasó. -
Csitti
csendes tag
Én vettem egy MP4 playert, márkáját nem írnám le, mert sokan lehurrognák az ember, meg ez itt nem a reklám helye. A probléma nem is a lejátszóval kezdődik, hanem a hozzá adott progival, amivel elvileg tudnék olyan mp4 videót csinálni, amit a ketyere elvisz. Na már most ez a gyönyörűség meg sem nyikkan. A leírásában annyit írnak, hogy MPEG-4 (AVI) fájlt támogat. Én kipróbáltam jópár kódolót felmásoltam és nem játsza le a készülék a videót. Forduljak a gyártó magyaroszági képviseletéhez? Vagy mégis milyen mp4-et csináljak, hogy működjön ez a ketyere?
-
róland
veterán
Az eddigi legjobb .mp4 lejátszók, némelyiket volt is alkalmam kipróbálni:
- SonyEricsson k/d750i
- SonyEricsson k/790/800i
- Nokia 6680 (RealPlayer-rel)
- Nokia n70 (RealPlayer-rel)
- Nokia 6280 (saját szoftverrel, csak nem lehet beletekerni, S40-re pedig nincs RealPlayer).
Az eddigi legjobb .mp4 kódoló:
- Nero Recode2. -
Woid
tag
Igen. Én kérek elnézést, látom és elfogadom, félreértelmeztem a leirtakat.
Beleestem abba a hibába hogy a magánjellegű gondjaim kivetítettem a fórumra, amit nem szabad, emiatt figyelmetlenül olvastam. Egyébként a Sony NW-E003F tipus tetszik nagyon, ami nekem problémát okoz, az a kedvenc könyveim... Kicsit kezd ez olyan lenni, mint a DVD lejátszókkal tartó kalandjaim... A gagyik mindent visznek, max félévig. A márkásak meg eléggé válogatnak, de akár évekig mennek... -
bwoay
nagyúr
mindazon túl, amit Rumos már leírt, felhívnám a figyelmed
a mondatban elhangzó kulcsszóra:
''aki empnégyest vesz, többnyire kevésbé érdeklődik a téma iránt
(csúnya fordulattal: kevésbé igényes)''
többnyire. magyarán nem mindenki, hanem a többség.
és ez így igaz, szóról szóra. a te eseted egyedi, nem ez a jellemző,
de gond nélkül beleférsz a megfogalmazásba, mint kivétel. -
rumos14
nagyúr
direkt jeleztem, hogy az általad a szövegkörnyezetből és az összefügésekből kiragadott két szavamat ''csúnya fordulattal'' fogalmaztam meg, de mégis ezen lovagolsz.
ha nem akarsz komoly cuccot, attól még jobban jársz ha nem bugzó, 5 óra után lemerülő lejátszót veszel, hanem mondjuk egy használt meizu-t, samsungot, creative-et.
a hsz végével mi történt? -
Woid
tag
''kevésbé igényes''? Ez, lehet, de nem kellene mindenkire vonatkoztatni, és Te, ezt teszed.
Én pl. épp ilyen gagyi vacakot keresek, és nem az igényesség hiánya miatt, hanem mert nincs értelme komoly cuccnak abban a helyzetben, ahol és ahogy használva lesz.
És igen, van erre is igény, elég sokan használnak ilyeneket a környezetemben, mert nem mindenkinek van pénze a drága [MOD]...
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Én kedztem de nekem nem csak kizároalg negativ tapasztalatom van.. Ott van pl a dimarson féle player.. Láttam már 1-2 dolgot amit a dimarson épitet a samsung szárnya alatt és nem lettek rossz cuccok. Lehet összehoztak most egy értelmesebb Mp4es-t is. Szerintem a nyitó hozzászólás nem volt negativ, rumosék picit elrontották a dolgot az tény, nem szemetes kukának szántam a topicot és valóban, lehet hogy inkább lebeszélésre lesz jo a topic de legalább arra maximálisan. Minden további nélkül meg lehetne végre definiálni ÉRTELMESEN az első hszba feltett kérdéseket hogy segiteni lehessen a topiccal, ne hátráltatni. Szóval gondoljátok át ezt a dolgot mégegyszer...
PS a szuzuki VS golf nem ide tartozik de hulladék fauvét életembe nem vennék.. Ez sokkal szubjektivebb dolog mint egy Mp4 player és nem mellesleg az MP4 palyer kérdés sokkal több embert érnit..
PS2. a topicot takarittatni fogom csak hogy tudjatok rola.. a cim pedig nem az hogy ''Mp3 playerek.melyiket? ''nagy OFF részleg''.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
nézd meg az mp3center oldalán, hogy milyen lejátszókat vesznek az emberek, mik a top termékek. az első 3 helyezett ma reggel empénégyes volt. szóval kereslet az tutira van. Suzuki-ból is többet adnak el Mo-n mint mondjuk VW Golf-ból, mert olcsóbb.
amúgy nekem már 3 éve van empénégyesem. lejátszik mp3-at, némi megkötéssel videót is, színes 1,6-os kijelzője van, mem.kártyával bővíthető, tud fényképezni, sőt videót is felvesz, és kb. 6 órát megy egy feltöltéssel. na mire gondolok? [link] -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
igen, lehet hogy tiszta lappal kellene újraindulni, vmi ilyesmi szöveggel: ebben a topikban a mostanában népszerű, kedvezű árfekvésű mp4 lejátszókat fogjuk kitárgyalni. várunk minden kérdést és észrevételt, legyen az pozitív vagy negatív.
ha szabad ilyet kérni, sztem mi (kételkedők, a kategóriát viccnek tekintők) ne nagyon írjunk ebbe a topikba, legalább egy hétig, meg kéne nézni, hogy ''magától'' beindul-e. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
engem eleve az érdekelne, hogyan definiálod az mp4 player fogalmát!
ugyanis szerintem ilyen nincs. ez egy rendkívül erőltetve kreált kifejezés
olyan mp3 lejátszókra, amik videot, történetesen mpeg-4-et is lejátszanak.
ennek külön topicot nyitni szerintem olyasmi,
mintha lenne wma player, ogg (sic!) player, vagy flac player topic.
arról nem is beszélve, hogy az mp4 lejátszó kifejezést mi, régebbi fórumozók
szinte egytől egyig pejoratív értelemben használjuk.
Text-Boy nyitotta, ő sem túl pozitív hangnemben kezdte a dolgot,
szóval azért, hogy a gyenge minőségű, zömében nano-t koppintó gagyi playereknek külön topicjuk legyen, annak nem látom értelmét. Másfelől nem tudok egyetlen emberről sem,
aki ezeket illetően képben van, mert aki szívesen foglalkozik a témával,
az nem bóvlira pazarolja az idejét, márpedig minőségi mp4 playerről nem tudok,
kivéve Sony PSP
szóval ténylegesen mi célja lenne az ilyen topicnak?
a tanácstalan, mp4 lejátszót kereső userek
(akiknek a száma hál' Istennek még elhanyagolható) megosztanák egymással a tapasztalataikat? 100 userből talán kettőnek lenne egyforma lejátszója,
akkora a kínálat ilyen vackokból, és max egymástól tudnának kérdezgetni,
ez nem igazán hatékony.
Ha valóban szükség lesz ilyen topicra, akkor azt nem olyanok nyitják majd,
akik az mp3 topicban zavarkolódóktól akarnak megszabadulni!
Jelen pillanatban viszont szerintem nincs rá igény, és ennek én örülök is! -
<Adamsky>
nagyúr
Nem igazán értek veletek egyet. Aki ''empénégyet'' szeretne, annak ez a topic tök jó lett volna. Így viszont, hogy szét off-oltátok/off-oltuk, már tényleg elvesztette az éretelmét.
A másik probléma ezzel, hogy most aztán tényleg joggal jöhetnek át az ''érdeklődők'' az MP3-as topicba.
Szvsz ki. kellene törölni ezt a sok OFF-topic hsz.-t és csak egy olyan kezdő hsz.-t hagyni benne, hogy ''ide várunk mindenkit, aki MP4 player-ekkel kapcs. szeretné tapasztalatait megosztani, vagy csak érdeklődik a téma iránt''. Oszt ''kalap, kabát''.
De erről döntsön a topic indítója. Nekem végülis mind1... -
bwoay
nagyúr
ami engem illet, sosem gondoltam komolyan ezt a topicot,
de az alapkoncepció részemről ez volt:
''kellene már egy mp4 lejátszó topic, ha már úgyis kreálódott egy ilyen,
szerintem értelmetlen kifejezés. abban a topicban meg elférne minden szemét''
és így is lőn
szerintem is zárható. bár van abban valami amit Vili mond... -
rumos14
nagyúr
az a véleményem, hogy a topikot lassan be lehet zárni, mert nem fogja elérni azt a célját, hogy tanácsot adjon.
-mi, aktív fórumozók negatívan állunk hozzá a témához, bárki bármit ajánlana, mi ''leszólnánk''.
-aki empnégyest vesz, többnyire kevésbé érdeklődik a téma iránt (csúnya fordulattal: kevésbé igényes), nem fogja megosztani a tapasztalatait.
-ezeket a lejátszókat úgysem lehet hosszú távon kapni (ellentétben mondjuk egy iAudio-val, mely 2-3 évig jelen van), sokszor még egyértelmű márkajelzésük sincs.
-az mp3center.hu oldalán ennek ellenére mégis rengeteg felhasználói tapasztalat olvasható a freedatákól és társaikról, akinek azok alapján nem ment el a kedve ettől a kategóriától... -
vili13
őstag
Mp4 playerek... SEmelyiket!!!
-
bzsolt99
tag
Hali
Multkor mentem haveral a buszon és elövette az mp4 lejátszoját elkezdte nyomogatni a gombokat és recseget,ropogot a gombjai...
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válaszok a kérdéseidre:
-attól, hogy egy bevált dizájnt koppint le.
-az, hogy az előbbinek van használati és élvezeti értéke, az utóbbinak nincs.
-általa fejleszthetjük káromkodási készségünket a sok bugnak köszönhetően.
-egységes mp4 formátum nincs, ezek a lejátszók 128*96 pixeles valamilyen hottentotta mpeg4 kódolású, rossz minőségű és alacsony fps-sel rendlekező videókat játszanak le, nálam ez az mp4.
na gondolom ez nem lesz egy teljesen komoly topik, ezért engedtem meg magamnak a fenti stílust. a topik címét javasolnám módosítani empénégyesek-re. -
TexT-BoY
addikt
A topic azok kedvéjért nyitódik akik arra éreznek néminemű belső kényszert hogy 1colos kijelzőn nézzenek filmeket a buszon. Persze először is tisztázni kéne pár dolgot, szóval -Pontosan mitöl válik egy mp4 lejátszó mp4-essé?
-Mi a fő külömbség egy PMP lejátszó és egy Mp4 között?
-Mivel nyujt nekünk többet egy mp4 lejátszó egy minőségi mp3al szemben?
-Pontosan mi is a célja az mp4 formátumnak és mi külömbözeti meg a DivX, XvidD, Avi.. stb formáumoktol.
Miután ezeket a kérdéseket tisztáztuk el lehet gondolkozni azon hogy mire is van az emberfiának szüksége? mp3, netán mp4 vagy mpm. Aztán lehet itt a topicban nyomatni a jobbnál jobb mp4es lejátszókat.
A topic nem titkolt szándéka továbbá hogy az ''mp3 lejátszók... melyik?'' cimü topicból kiszürjük az oda öszintén szólva nem való hozzászólásokat. Áljon hát itt az egérmozisok topicja is.Lets go mp4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest