- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
válasz
Fade_Away #2192 üzenetére
>ja ok kösz a segítőkész magatartást.
Nem mondhatod, hogy nem vagyok segítőkész, olvass vissza, válaszoltam már jó néhány kérdésre.
>igazán jó forumos viselkedés, had gratuláljak!
A forumos illemszabályokhoz az is hozzátartozik, hogy ha LÁTHATÓAN nem akar vki válaszolni egy kérdésre (és ugyebár ez nem kötelező, vagy tévednék?) akkor nem nyaggatjuk ugyanazzal a kérdéssel. -
Triumph
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy az MSI megastick kezeli e a könyvtárakat?
Elore is köszönöm -
atosz
őstag
válasz
Pisti79 #2197 üzenetére
Az hogy mutatta a csatlakozast, az csak annyi, hogy erzekelte, hogy a kabel ravan dugva a lejatszora az meg semmit nem jelent. Nem is tolototte. A toltest ugy jelzi, hogy a jobb felso sarokban a toltottsegi szint animalodik. Amugy az en gepem, ha simplan kivan kacsolva, akkor is eleg sok aramkor kap feszt. Igy polo megy a bill es vilagit az eger is, es toltodik a lejatszo is.
Neked nincs vmi jo digitgeped tuti optikaval? Mi a a velemenyed arrol a fules dugo feletti sarokrol? -
Pisti79
csendes tag
Nekem eddig egyszer hibázott a 330-as Innom, de akkor nem is volt hajlandó lejátszani a számot, csak azt írta ki, hogy file error. Megnéztem, a winamp sem akarta lejátszani, viszont a creative play center - a hangkártyához adták és véleményem szerint sokkal szebben szól, mint a winamap, még azt is elnézem neki, hogy lassabban töltődik be - szóval az lejátszotta. De kit érdekel? Csak ennél nagyobb baj ne legyen vele.
Atosz: újabb fejlemények USB nélküli töltés ügyben. Ma kikapcsoltam a gépet, áramtalanítottam is, és lám a kijelző még mindig világított, mintha kapcsolat lenne...lehúztam a kábelt, akkor adta a szokásos menüt, aztán megint rádugtam és megint megjelent a kapcsolatot jelző képernyő. Hangsúlyozom, a gép a konnektorból is ki volt húzva. Ezen még el kell gondolkodnom, hogy mit is jelenthet ez...minden esetre párom gépéhez van egy opcionális USB csatlakozó, ami nincs bekötve az alaplapba, azt igyekszem elkunyerálni és ha a kíváncsiság szintem majd meghaladja a készülék féltésének szintjét, elkezdek kisérletezni is. -
cromex
aktív tag
senkinek nincs ilyen cuccosa, nem ismeritek? : Bővebben: link
-
Fade_Away
őstag
válasz
loszerafin #2189 üzenetére
ja ok kösz a segítőkész magatartást.
igazán jó forumos viselkedés, had gratuláljak! -
atosz
őstag
válasz
loszerafin #2190 üzenetére
Ha esetleg megsem, en is szivesen vennem azt a fulest, vagy legalabbis kiprobalnam, hogy erdemes e vennem egy ilyet.
-
atosz
őstag
Jartam ma Aquaban, es meg volt 1-2 doboz.
Ma csinalt egy furcsasagot a lejatszo. Sztem megserulhetett egy file feltoltes kozben. hallgattam egy szamot, es az 1/3-nal kb atvaltott egy tok mas szamra, ami egy mas konyvtarban van, de csak ugy bele a kozepebe. Nem ertettem, de meg az eredeti szamcimet irta. Ujra es ujra lejatszattam vele azt a filet, de mindig atvaltott arra a szamra, utana ment rendesen. Sztem ott lehetett vmi gaz, hogy tegnap tul csordultig toltottem, mar egy txt file sem fert volna ott el.
Illetve nezegettem kicsit, hova lehetne vmi csuklo/naykpantot rogziteni a lejatszora. A fules duguja feletti sarkon sztem van ott hely neki. Van egy kis melyedes, ahova beferne egy kicsi stift, mint az oraknal, csk kerdes lehet e szervalni ilyet bele. Ha van vkinek vmi jo makros digitgepe, az csinalhatna errol a reszrol par jo fotot - felteve ha ilyen lejatszoja van (Inno 330-as).
Jahh es meg valami. Van egy albumom, ahol nemely szamnal olyan mintha ''ugrana'', kis szunet. Mondjuk ez mindig ugyanott van, szal' vszeg hibasan tomoritettem be. -
iko
tag
-
divot
veterán
Ezt most kaptam reklámban:
iSave microHDD mp3 lejátszó, 1,5 GB /Pendrive USB 2.0 13 992 Ft 17 490 Ft
Elég jó árnak tűnik, persze lehet, hogy van rajta egy play gomb, oszt jóvan. -
Fade_Away
őstag
loszerafin
#2160 #2096 #2065 ben feletett kérdésemre:
Milyen lejátszód van nemválaszolnál? -
Router
őstag
Na megrendeltem az mp3 lejátszómat
innoax iMX 330 256mb!
2 nap után sikerült az aquásoknak felhívniuk hogy tisztázzuk az adatokat! hétfőn jön már alíg várom
[Szerkesztve] -
r0dg3cc
tag
válasz
loszerafin #2180 üzenetére
loszerafin esetleg valaszolnal a koss fulessel kapcsolatos emailemre? megvennem ha vegre valaszolnal es tudnank egyeztetni...
-
loszerafin
senior tag
válasz
sympatex #2178 üzenetére
Creative MuvO N200-at eléggé kiveséztem a MuVo N200-ról szóló fórumban. Van ott más hiba is, nem csak a háttérvilágításos.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
iko
tag
Ki tud egy jó pendrive-os mp3 lejátszót?
-
sympatex
csendes tag
válasz
sympatex #2021 üzenetére
Újabb info:
Eddig nem vettem észre, hogy rádióhallgatás közben a 36-ról 37-re lépve az európai firmware esetében jelentős hangerő-különbség mutatkozik. A további 3 hangerő lépés pedig már úgy tűnik, mentes az EU szabványoktól, brutálisAmi a legjobb: a full 40-es hangerőn teljesen torzításmentesen, és nagyon jót szól, (vagyis nem azért kell 20-on hallgatni, mert utána már úgyis betorzít, hanem csak mert mondjuk este van, vagy kisebb a hangerőigénye a fülnek, vagy ilyesmi
Közben két új firmware jött ki ugyanazzal a verziószámmal: egy EU és egy GB/USA, különböző hangerővel a szabványok miatt, illetve az USA firmware már kisebb beállításnál (a 36-os hangerőt megelőzően is) nagyobb teljesítményt nyom.
Van egyébként egy létező probléma, az LCD világítás esetén hallatszik valami zaj, ezen most ezerrel nyomul mindenki a fórumon, a Creative illetékese is. Még nem tudni, hogy hw vagy sw probléma, nyilván a Creative szeretné, ha nem kellene becserélnie az összes eladott lejátszót, mert már ez is felmerült. Egyelőre figyelem az eseményeket, ha nem tudják firmware-ből megoldani és ''visszahívás'' lesz a dologból, akkor természetesen beszállok, bár engem annyira nem zavar, mert leginkább folyamatosan zenét hallgatok.
[Szerkesztve] -
piedrooo
csendes tag
r0dg3cc Kösz! Meglesem...
-
r0dg3cc
tag
válasz
loszerafin #2136 üzenetére
mailetem. 2x olvassal amr mailt heee
kell az a fules -
polaris1
csendes tag
És ez a dalszövegmegjelenítés olyan,mint a cmtechnél a Szöveges file megjelenítése!
-
atosz
őstag
En szemely szerint nem ajanlanam amugy. Gugli szinte semmit sem tud rola, elegge noname szaga van a dolognak. Amit pedig talaltam rola vmi mas forumban, az sem volt vmi fenyes.
Raadasul az araval sem vagy elorebb, mert ha felbovited 512-re, akkor mar ugyanott vagy mintha vennel egy fix memoriasat kb. Legfeljebb annyival vagy beljebb, hogy tudsz magadnalk tartani tobb SD kartyat, de szvsz 1x512 eleg. -
Fecsy
tag
Üdv!
Szerintetek ez megéri?
Bővebben: link -
polaris1
csendes tag
Hy!Az innoax szöveges fájlokat is meg tud jelenteni?Mióta?A leírásba nincs róla szó!
Hol a legolcsóbb.hol vettétek,ha nem intim a kérdés
Köszi -
Fade_Away
őstag
loszerfain milyen mp3 lejátszód van?
(Ha nem vagy szégyellős...) -
atosz
őstag
Nekem is most MX300-am van, torzitast egyaltalan nem vettem eszre, tenyleg nagyon szepen szol, csak a komolyabb basszus hianyzik belole, no de ennyiert nem is varhatok tole tobbet, meg szerintem sokkal tobbet nem is lehet ezekbol kihozni. Elegge meggyoztel, mar csak elkene szannom magam, hogy meger nekem annyit.
Jahh a kabele 1 vagy 1.2m hosszu? Illetve szimmetrikus vagy asszim? Jo lenne mindkettobol az utobbi, de ennyi minden ugysem jon ossze. -
atosz
őstag
Ha epp nincs, akkor tuti nem lesz 1-2 napon belul meg szvsz... Aztan lehet hogy ezen a heten is erkezik, de az elozo szallitmanyra majd egy honapot kellett varni..
Most latom hogy maradt meg raktaron.Akkor viszont szerintem reggel hivd fel oket es egyztessetek!.
[Szerkesztve] -
Router
őstag
Na hali!
megrendeltem az aquában egy InnoAX iMX 330 256Mb-os példányt! 21k bruttó 24-be ide is ér csak nemtudom hogy mikor!
most rendeltem egy negyed órája! azt írják hogy akkor jön másnap ha délután 3 előtt rendeli az ember! hát én nagyon remélem hogy majd csak holnapután jön mert most nincs még 24k-m! de mindegy majd kérek kölcsön anyáméktól!
azt nem tudom hogy akkor mivan hogyha a futár délelőtt jön és én akkor nem vagyok otthon! -
Xero
nagyúr
Van mivel az iRiverhez gyárilag sennheiser füles jár (aszem mx 300-ra épül csak külső jegyeiben tér el picit) Nos attól lényegesen jobban szól. Több a basszus magasabb hangerőn sem tprzít be és nem 32 ohmos
Jha és a gyári nekem mindíg ki akart esni a fülemből meg minden külső zaj hallatszott és azért mert az egész felületén szólt és csak a fele volt ugye a hallójáratban ezért a külvilág is jobban hallotta az én zenémet!
Szal egyértelműen koss a jobb!
Üdv -
atosz
őstag
válasz
Pisti79 #2150 üzenetére
En is 256-ost akartam eleinte, sokalltam a kozel 7Ks arkulonbezetet, aztan amikor megerkeztek vmelyik este, par perc alatt eldontottem, hogy b@sssza a fene 512-es kell.
WMA ugy ugrott be, hogy egy kolleganak kene WMA-bol MP3-at konvertalni, es meg nem neztem utana hogy mivel lehetne frankon megoldani, kezenfekvo megoldas lenne, ha ezzel a szoftveerrel megoldhato lehetne, majd ha lesz egy kis idom ranezek, csakugy mint a dalszovegkeszitesre, bar ez annyira nem izgat, ugysem a lejatszot nezem zenehallgatas kozben. Ez amolyan unikum csupan. Bar arra kivancsi lennek, hogy ez esetben ugye nem alszik el a kijelzo?
Nem keslekedtel nyaggatni az Innot, de az azert pozitiv, hogy eleg hamar valaszoltak. De hogy hol lehet a firmware az tenyleg jo kerdes. Amugy en mar gondoltam arra is, hogy automatan csinalja.Van ugye a Systemben egy Firmware update opcio, ha ezt bekapcsolom, es neten vagyok nem csinalja meg automatikusan?
Na jo ez kicsit utopisztikus, es en sem gondolom komolyan... Amugy remelem kirakjak az eredetit is majd vmikor (ami 2004-11-11-i datummal szerepel nalam), es akkor visszalehet tolteni ha az uj nem tetszik.
Alternativ toltesi megoldas elott azert egy multimeterrel merd ki biztos ami biztos alapon.
Tovabba koszi a valaszokat es yoccak!
Xero. oks, lehetseges hogy majd jarok arra vmikor, a csajom a kozelbol valo, bar sztem addigra szerzek vmit.Van amugy osszehasonlito alapod mondjuk egy sennh MXvmi fulessel?
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
Jha az lemaradt hogy számomra olyannyira kényelmes hogy aludni is simán tudok vele. Szeretek zenére aludni és mikor nem voltam itthon csak benyomtam 20/40-es hangerőre föl /kívülre semmi nem hallatszott/ belőttem vagy 20 számot 30 perces alvás és had szóljon. Aztán reggel meg kivettem a fülemből. Szal kényelmes!
Üdv -
-
Xero
nagyúr
válasz
r0dg3cc #2133 üzenetére
Igen ilyenem van kb fél éve.
Én a Media Marktban vettem miskolcon aszem 6900 pénz volt. Élettartam garis a cucc. A csomag áll magából a fülesből és a 4 féle rárakható aszem szilikon pamacsról.
A pamacsok és a hozzájuk vezető légtér a kulcs. A nagyobb légtér miatt öblösebb a dolog és jobban kijön a basszus. Hidjétek el hibátlan.
A másik előnye hogy kizárja a külső hangokat. Anno használtam vezetés közben mert hifi ugye luxus nah ugy picit veszélyesde tömegközlekedésre meg külön jó.
Ha egyszer ezt berakod akkor elég nagy erő kell vagy szándékosság hogy kivedd. Sokszor előfordul hogy belekapok a kábelbe vagy fennakadok, ilyenkor gyakorlatilag kizárt hogy kiessen. A fülemben lógva megtartja a 60 grammost lejátszómat is.
Egy para van vele illetve 2Elsőnek kicsit macera berakni. Ez az un. Spok technika kell neki. Ami arról szól hogy összenyomod a szilikont felhúzod a füled (Úgy mint ahogy Spok-nak áll a füle a Star Trek-ben
) és benyomod a füledbe és kicsit ellen tartva a fülesnek elengeded a füled. Ekkor kitágul a szilikon és bent marad. Ezután még kis nyomogatással csavargatással lehet állítani és utána hibátlan.
A másik tessék sokat fület mosni mert biza ha egy csepp fülzsír is vana z ott meglátszikjha de szerencsére más nem kéri el a fülesemet azóta
Remélem segítettem.
Üdv -
Pisti79
csendes tag
Huh milyen sok kérdés nagyhirtelenjében
Az enyém 512-es és Aqua származék (szerintem egy alomból származik a tieddel. Eleinte 256-ost akartam, majd beosztjuk a memóriát alapon, de mostmár áldom az eszemet, hogy 512-es lett belőle.
EQ tekintetében én a rock ill pop között szoktam váltogatni, de semmi kifogásom a normal ellen sem.
Azt, hogy wma-mp3 konverzió van-e nem tudom, de cdről grabbelésnél mindkét támogatott formátum kiválasztható, amibe a cd anyaga tömörítődik majd. Én próbáltam mp3ból wmat csinálni más progival de nem lett valami fényes az eredmény (de a fájlméret harmad akkora lett, ezek 256-os mp3ak voltak).
Őszintén szólva nagy pofátlanul írtam levelet az innovisionnak, hogy megoldható-e a töltés USB kábel nélkül is és hogy letölthető-e az új firmware a mi gépünkre is. Egy diplomatikus mondat érkezett válaszként: igen van új firmware, de csak a felhasználói felület változott némiképp, a lejátszó, diktafon, rádió részek nem változtak. De se az, hogy mi is használhatjuk-e, sem az, hogy letölthető lenne...semmi. Persze ez nem lényeg annyira, mert mint írtam ott lejátszásnál egy kis figura táncol és kicsit bóvli kinézetet ad neki...csak a kíváncsiság mégis hajtana. Tápellátásról egy szót sem ejtettek, bár ezt megértem, nem érdekük és kockázatos lehet. Az én telefonom töltője 4,6 volt egyenfeszt ad le, ami pont vagy kb megegyezik az USB port feszültségével. Nagy esélye van, hogy ő lesz a próbaalany a töltéspróbánál (persze egyenlőre nem merek ilyesmivel próbálkozni, de a kisördög már itt van.A csatlakozó sem lenne probléma, ugyanis csak keresni kell egy USB hosszabítót és lecsippenteni azt a végét, amibe ennek a vége illeszkedik és megfelelő pontokra kötni a tápfeszt. az, hogy olyan csatlakozót találjon az ember, ami a lejátszón van, az a pici...szerintem lehetetlenség.
Dalszövegre most nem maradt energiám, próbálkozz és na nem megy segítek, de tuti rájössz majd. A szinkront úgy oldja meg, hogy a dalszövegben ''időkód'' van, a sorok ezzel kezdődnek, ha eléri az adott időt ugrik a következő mondatra. A lejátszóra ugyan olyan névvel kell rátölteni a szövegfilet, onnan tudja majd, hogy a dalhoz tartozik.
Most viszont bedőlök, kicsit sok volt a mai napból. -
r0dg3cc
tag
en mivel eleg arerzekeny vagyok
nezegettem kicsit alacsonyabb kategoriaban is
ez is tetszik szinten inno..
Imx-128 ''PenDrive''512MB + MP3 Player +LCD, FM, Diktafon
br. 25k azert nem olyan rossz, bementem uzeltbe nezegettem
azert nem sietem el, esetleg ilyennel talalkozott mar valaki?
http://www.ivmm.com/innoax/products_imx_128.html -
atosz
őstag
válasz
Pisti79 #2147 üzenetére
Koszi, mert ez az en szambol is elhangozhatott volna.
En meg nem kotottem ra HiFire a lejatszot, de nekem is az volt a gyanum, hogy nem a lejatszo ad keves basszust, hanem a par ezer forintos fulbedughatos fulesek nem kepesek tobbre torzitasmentesen. Amugy azert nehany szamnal azert szol igy is szepen, es semmi puffogas, torzitas. Nekem nagyon bejon a hangja. Te melyik EQ-t hasznalod leginkabb? Nekem a rock nem jon be, a pop nem rossz, de nekem nem jon be a hangzasa, a classicot kedvelem egyelore a legjobban, a soft se rossz es a jazz all nalam a masodik helyen. Az uccso DBB-t probalgatom most.
Ezt a lehalkitas-felhangositas dologra meg fel sem figyeltem, biztos azert mert jo dolog.
Eleg lesz neki a sima 5V, jol mondod. En meg a vasarlas elott korulneztem es lehet kapni PDAkhoz valo toltot, ami szinten 5V-ot ad. Csak kerdes, talal e az ember ilyen csatlakozot, mert megmondom oszinten nem nagyon talalkoztam meg ilyennel.
En alapbol amugy 300-ast szerettem volna, bar nagyon tetszett a fekete szin, akkor meg nem tudtam hogy tukorfelulet, szep ez is, az is, a sima alu talan jobban bejonne nekem is, a fene se tudja, utolag nem is erdekel.A folia meg ment a levesbe az elso percben...
Jahh szoftver. Jo hogy szolsz, mert eddig ki sem vettem a tokjabol a CD-t, tok elfelejtettem, majd vmikor megnezem.Jahh tud WMA-bol MP3-ba konvertalni? Irtal vmit, de most nem tiszta mibol mit es hogyan.
Ez a dalszovegfile-keszites hogy tortenik? Hogy fog az menni szinkronban a zenevel? Ezt hany sorban jeleniti meg?
Amugy te hol vetted es mekkorat? -
Pisti79
csendes tag
Hát immáron lassan egy hete gyűröm én is az InnoAX IMP 330-asomat, a legnagyobb megelégedésemre. Sajnos a hozzáadott fülhallgató teljesen használhatatlan, semmi mély nem jön rajta. Én jelenleg egy Thomsonnal használom, ezen sincsenek elsöprő basszusok, de ezzel szépen szól. HIFI-re kötve már szép mélyek jönnek, tehát nem a lejátszó hibája, hogy csak annyi mélyet hallunk, amennyit hallunk...
A hangja egyébként - az én fülhallgatómmal - lágy és kellemes, a térhatás is szép (bár a Traxdatának ugyan ezzel a fülhallgatóval nagyobb volt). Nincsen a magasaknál az a grízes torzitás amit néha tapasztal az ember, a mélyeknél nem torzít, ez kellemes meglepetés volt (nálam ez fontos szempont: ha nem is dübörög a basszus, ami van neki, az legyen torzítatlan). Én valahogy az emberi hangra vagyok a legkritikusabb, szerencsére ezen a téren sincs szégyellni valója ennek a lejátszónak és bevallom engem ezzel fogott meg a leginkább. A beépített hangzásképek viszont nem sokat érnek. Nagyon szimpatikus benne, hogy következő számra ugrásnál, kikapcsolásnál lejátszás indításnál fokozatosan halkít illetve hangosít (egy pillanat az egész persze); ez azért fontos mert különben lenne egy ''bereccsenés'' az ugrásoknál, erre sok lejátszónál nem gondolnak.
Az aksija többet bír mint amire számítottam, de ugye USB kell a töltéséhez. A megérzésem azt súgja, hogy elegendő lenne neki egyébként 5V-ot biztosítani és simán egy telefon töltövel is tölthető lenne. Ezt azért gondolom, mert a ''hardver eltávolítása'' után még vígan töltötte az akkumulátorát, viszont ekkor már ''fizikailag'' nem volt kapcsolat a géppel (a gép nem szól bele a töltés vezérlésébe, csak a szükséges feszültséget biztosítja). Ez persze még csak kezdeti találgatás.
A rádióját egy SONY walkmannal teszteltem, de azonos körülmények között nem tapasztaltam különbséget a vételi erősségben, annak ellenére, hogy a walkman kb 10szer akkora. Rádióból wav-ba vesz fel elég jó minőségben, de - legalábbis nálam - búgás hallatszik a felvétel alatt. (mintha a felvevő elektronika által keltett rádiófrekvenciás zajok zavarnák a rádiót). Ennek ellenére tökéletesen használható pld híreket felvenni, a beszélgetések szépen érthetők.
Diktafonnal szintén meg vagyok elégedve, én tanulnivalókat szoktam felmondani rá, átlag hangerővel szépen hallatszanak a felvételek. Érdemes megjegyezni, hogy egy beszélgetés tökéletesen titokban rögzíthető, mivel a képernyőt kikapcsolja és semmi nem utal rá, hogy a szerkezet működik, akár az asztalra is ki lehet tenni. De nem én mondtam.
Nem tudom, hogy jobban jár-e aki a 300-ast választja. Én ha csak tehetem fém házas készülékeket vásárolok, mert valahogy nagyobb a bizodalmam feléjük. Viszont az alumíniumon tényleg látszik, hogy össze van tapizva, ujjlenyomatos, a tükörről talán kicsit könnyebb letakarítani. Egyébként én addig amíg le nem rohad, nem veszem le a védőfóliát. Nem zavar ott senkit.
A hozzáadott szoftver nagyon hasznos: katalagizál, új zenéket konvertál (mp3 és wma formátumban is), lejátszik, adatbázisból keres és ami külön tetszett, hogy dalszöveg fájlok készíthetők vele nagyon egyszerűen, ami a lejátszó kijelzőjén megjeleníthető.
''Röviden'' ennyi.
Egy szóval vagy inkább egy mondattal: ha tehetném megint ezt venném, az biztos.
[Szerkesztve] -
Üdv!
Valaki próbálta már ezt a fülest? A Sony legújabb fülbedughatós csúcs fülhallgatója itthon (persze külföldön már kapható a digitális zajszűrővel ellátott változata potom 100USD körüli áron) a Media Marktban több mint 10e Ft az ára.. Az érzékenységét nézve tényleg csúcs, de kíváncsi lennék a hangjára, azaz hogy egyáltalán érzékelhető-e a gyakorlatban is a minőségbeli különbség?
Amúgy meg holnap szerzek egy Dcube 712 –es típusú, pendrive-os mp3 lejátszót. Erről azt írják hogy valami különleges 24 bites D/A átalakító van benne, (no és SRS WOW hangzás) amitől különösen jól szól a darab. Erről a lejátszóról valakinek tapasztalata?
[Szerkesztve] -
piedrooo
csendes tag
Lehet hülyének tartotok, de én szeretnék építeni egy ilyen kis mp3 playert, szal ha valaki tud valami kapcsolást, szóljon!!!
-
r0dg3cc
tag
válasz
loszerafin #2136 üzenetére
ja amugy maileztem fules ugyben.
-
r0dg3cc
tag
válasz
loszerafin #2137 üzenetére
okke en csak erdeklodtem.. amugy kollegamnak van egy innoax ami total ugyanugy nez ki mint amit belinkeltem minden gombja stb ugyanott van csak a felirat mas rajta
amugy kineztem mar egy uzletben egy
Imx-300 mp3 playert 256-ost 23k huf br.
azthiszem ilyenrol volt szo a forumon , csak kar hogy 256-os -
Tommmmka
senior tag
Hi all!!
Na megvettem a lejáccót! Végülis a Creative Rhomba mellett döntöttem.
Szerintem jól választottam, megvan benne minden amit akartam tökéletes minőségben!. Az anyagkidolgózás szép, igényes. Kinézetre nekem tetszik habár ez szubjektív. (amúgy ha lett volna line in a muvo slim-en akkor amellett döntöttem volna!
A rádió minősége mindenhol jó. a diktafonját még nem próbáltam. Az mp3 lejátszás nagyon jól meg lett oldva. Az EQ-t is nagyon eltalálták. talán a rádióval van annyi gond h. ott nem lehet állítani az EQ-t.
Van időzített kikapcsolás, vizualizer, olvassa az ékezetes id3-at is, kezel a mélyebb könyvtárakat. Ja és ami nagyon zsír az a line in, mivel én Szekszárdi vagyok, ezért fel kellett mennem érte Pestre hazafelé meg haver discmanjéről töltöttünk rá zenéket
ja, és vannak kis ledek a kijelző felett amik ritmusra villognak (nálam ki van kapcsolva nehyog leszoja az akksit) A hangzásvilág nagyon szép, mondjuk nem a gyári fülessel. Az volt az első dolgom h. lecseréltem rajta.
Hát naggyából ennyi. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok a lejátszóval kapcsolatban. -
Kendtech
csendes tag
i pod csak is árra kissé húzós de megéri
-
loszerafin
senior tag
válasz
r0dg3cc #2132 üzenetére
PC MATE MM3502-3 MP3/Pen drive/FM rádió/Diktafon (512 MB)
>512 memmel br 19.900-ert?... hm....
Erre csak rá kell nézni, OEM, kínai.
Semmi gyártó, sehol weboldal. Akinek ez a célja (olcsó bármiáron) annak szvsz felesleges itt a fórumon kérdezősködni, hogy jó-e ez vagy jó-e amaz a lejátszó.
Akkor bizony a legolcsóbbat kell venni. Hiszen a gari úgyis kitart 1 évig.
Azt hogy USB 2-es, kötve hiszem. -
r0dg3cc
tag
ja meg az is erdekelne hol lehet olcson hozzajutni ahhoz a koos fuleshez
neten br 6400ft korul talaltam csak.. csak van olcsobban is...
-
atomin13
aktív tag
sziasztok , tudnátok mondani valami összeget erre a darabra??
Napa Mcd 380 Mini cd-Mp3 lejátszó , menyit érhet most a piacon?? -
r0dg3cc
tag
neked ilyen van xero? marmint koos the plug
na most ha jol vettem ki akkor ennek az az elonye hogy egeszen be lehet dugni a fulbe es ott is marad?
nekem az a bajom a bedugos fulhallgatokkal hogy kiesik a fulembol allandoan, de ez jonak tunik
kenyelmes hosszu tavon? tapasztalataid ird mar le, sztem nem annyira offtopic mert mindenki fulhallgatoval hallgatja az mp3 jatekosat nemde? -
r0dg3cc
tag
es hol lehet venni ilyen fulest Mo-n?
kozben rakerestem neten es talaltam egy fulhallgato modot
http://www.headwize.com/projects/cmoy4_prj.htm
wzwkrol a lejatszokrol mi a velemeny?
http://vasarlas.origo.hu/index.php?action=catlist&category=006004003
en foleg ezzel szemezek ar/teljesitmeny-szolgaltatas aranyaban... de gyanusan olcso
http://vasarlas.origo.hu/index.php?action=show&id=340866
512 memmel br 19.900-ert?... hm.... -
atosz
őstag
válasz
polaris1 #2128 üzenetére
En vettem egy Sennh MX300-ast. Hangminoseg nagyon jo, a hangero meg boven eleg - legalabbis nekem. 31-es a max, forgalmas helyen is max 26, legfeljebb 28-al hallgatom, zenefuggoen, a radio kicsit halkabb altalaban. No de ki akar megsuketulni, amugy maxon sem torzit. Egyet hianyolok ebbol a fulesbol is, a melyet. No nem minden zenenel, de egy kicsit tobb elferne. Amugy azota mar hallottam, hogy nem kell ezen csodalkozni, mert ezek a Sennheiserek sem olyan jok ebben. Azota kicsit nezegettem a fuleseket, es ugy 5 korul kezdodik, aminek tenyleg jo basszusa van. Vagy zart fulhellgatot kell venni, azzal teljesen korrekt. Azer meg gondolkozom, hogy kiprobaljak e egy Sony-t, azokkal jo tapasztalataim voltak.
-
polaris1
csendes tag
Hy innoaxhoz nem vettetek jobb fülest?Mélyeket,hogy adja le úgy?
Hangerősség mekkora?Hangminőség?
Köszi! -
indy23
csendes tag
Most láttam az infopatikánál a Clatzen MY2030 -t. Lehet róla tudni valamit? Megéri az árát?
-
Router
őstag
ok sztem mostmár vagy ez lesz vagy az innoaudio ha van az aquában ha nincs akkor marad ez!
-
atosz
őstag
dodie keresere az EZ lejatszorol nehany remek kep:
Bővebben: link -
Router
őstag
még egy versenyző: Bővebben: link
-
atosz
őstag
-
Router
őstag
na még egy kérdés!
az aqua-ban hogy müxik a rendelés? most szólok neki oszt eccercsak majd fék év múlva szólnak hogy már van vagy megrendelem és egy héten belül jön? -
atosz
őstag
Most neztem az Aquaban mar el is fogyott, bar nem csoda, mert osszesen (256 es 512) 10 db jott multhet kozepen, mind 330-as volt...de lattam asszem vhol mashol is, de hogy merre, azt mar nem tudom. Azert a 4GB-ost kiprobalnam, ar/ertekben az se rossz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Formula-1
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Peugeot, Citroën topik
- Revolut
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, i hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest