Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple notebookok
- Hővezető paszták
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Ahogy látom, nem igen kapni 4 gb-os sansa clip-et. Vagy ti tudtok?
Tudtok ajánlani olyan mp3 lejátszót, ami 4 gigás, hangminőségben clip szintű, és nem túl drága?[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz Macilaci457 #5643 üzenetére
Itthon is lehet kapni 2 gigásat 18 körül. Ez jónak is tűnik, később tudom bővíteni. Kár, hogy csak webshopokban van.
Elég szűkszavú a honlapjuk. Milyen formátumokat kezel?
-
KMT
addikt
válasz Macilaci457 #5645 üzenetére
Kösz a linket! Tetszik ez a lejátszó. Asszem ez lesz.
2 helyen láttam eddig: digitalmix.hu és digitall.hu. Ezekről mik a tapasztalatok? Megbízhatóak?
-
KMT
addikt
válasz Ronnie12 #6134 üzenetére
Sansa Fuze-t is nézd meg!
Sokkal olcsóbb, mint az M6, bővíthető, elvileg szebben szól, max a kijelzője gyengébb. De simán megnéztem rajta egy filmet.
-
KMT
addikt
válasz krisztian7 #6389 üzenetére
Fuze-t is megkapod kb annyiért. Bővíthető és tud videót lejátszani.
-
KMT
addikt
válasz Tibicsucsu #6633 üzenetére
Sansa Sandisk Fuze + MicroSd kártya.
Már tud flac-et is.Amúgy épp most frissítettem a firmware-t... Hát nagy tisztelet a sandisk-nek. Marha egyszerűen ment minden. Csak a programját kell felrakni, követni a lépéseket, és kész is. Nem szenvedős, gördülékeny...
És pár hibát javítottak is. Végre át lehet ugrani a lista elejéről a végére, és fordítva. Mivel sok előadó/album van rajta, ez nagyon jó nekem. És a gyors nyomkodásra is időben reagál végre. Magyar nyelvű menüt is lehet választani. Mondjuk meglepődtem, amikor a "formátum"-ra lépve megkérdezte, hogy biztos formázom-e. Szóval fura a fordítás, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Mondjuk szerintem felesleges a flac egy DAP-ra. Sok helyet foglal, és kell egy jó füles hozzá, hogy ki lehessen használni. Én pl a CX300-at már kevésnek érzem hozzá (még mp3-hoz is). Ráadásul utazás közben, ahol nagy zaj van, megint csak alig van értelme a flac-nek. 320-as MP3 is elég lehet. Persze akinek 50 ezer ft-os fülese van, és otthon hallgatja... -
KMT
addikt
válasz bajnokpityu #6702 üzenetére
Megválaszoltad a kérdésed.
Esetleg Fuze. -
KMT
addikt
válasz bajnokpityu #6705 üzenetére
A legújabb firmware-rel már tudják a flac-et.
Egyéni EQ is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest