Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Polllen #16246 üzenetére
Ráadásul szerintem elkúrtam valamit.
Nem tudok átváltani a normal firmware-re, és a gép is unknown device-nak ismeri fel.
Most már csak az a kérdés,hogy lesz ismét alaphelyzetben.
Remélem nem "téglásodott".Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Polllen #16274 üzenetére
Konvertáljam akkor FLAC-ba? FLAC-ban van minden zeném, csak nem tudom, van e értelme felkonvertálnom.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
válasz Polllen #17166 üzenetére
Galaxy S vodoo +JW8 GB Úgy szól hogy beszarok rajta. Mindezt a gyári zenelejátszóval.
Videó lejátszó MX Player Pro ezen nézem a HD UK X-factort.
Használtan vedd meg a Galaxy-t 40-50k de simán csúcs kategória legalábbis nálam.
Aszem sima clippem van, de aszt hanyagolom már.[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz Polllen #17187 üzenetére
Akkor törlöm is le a pics@ba. Nekem nem jött be. Egyébként a firmware updater feltelepült, de nem indul el. Mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Polllen #17435 üzenetére
A probléma az, hogy az eredeti firmware használatánál nincs frissítés.
Más:
Vinyó csere volt nálam, ezért WinXP SP2 újratelepítés történt.
A friss rendszer nem ismeri fel a lejátszóim, csak MSC módban.
(Sansa Clip+, C240, stb.)
MTP módban nem hajlandó telepíteni a drivert, azzal a jelszóval, hogy:
"Az inf fájl szolgáltatási szakasza érvénytelen."
Találkozott már valaki ilyennel?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
-
-
.DLL
veterán
válasz Polllen #25625 üzenetére
Ha egy rossz kódolású, artifact-os MP3 akkor igen, de nekem vannak olyan MP3-aim amikben annyi információ van, hogy meglepődöm, és egy 80, 120, 170 ezres dacokkal is fedeztem fel bennük új aspektusokat, finomságokat, tehát tud jó is lenni az MP3, és azokhoz a DAC-okhoz képest hol van a kis Sansa. Nekem is van egy, út közben imádom, de szerintem kevés a képessége egy MP3 - FLAC vakteszthez.
(P.H.)
-
törölt tag
válasz Polllen #26091 üzenetére
Gyakorlatilag az összes androidos lejátszó ilyen. Például az emlegetett Sony cuccok, de azt hiszem a Samsungnak is van valami ilyesmi. Vagy használtan egy régebbi, de jó hangú telefon is alternatíva lehet (SGS1 például).
Ati: Igen, ez igaz. Mondjuk itt pont drágábbnak nézte, mint amilyen valójában. A ZX1 is még mindig (itt) olyan 50 ezer forinttal több a régi AK100-nál, a ZX2 meg nagyjából duplájába kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akko 5108 B plus ISO-UK/DE kiosztású mechanikus vezeték nélküli billentyűzet
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Toshiba Portege Z830-10Q Ultrabook,i5-2557M,4Gb Ram,64GB SSD,számla,gari,magnézium ház,1,1 Kg,Win 10
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Beugró Gamer - Intel i7 3770/16GB DDR3/RX 470 8GB/128GB/250GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest