Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
honfoglalo
senior tag
Nekem jó, úgy tűnik.. A kijelző minőségével van problémám, de az új Sonyk ára olyan magas, hogy inkább maradok a Fuze-nál. Azért nem sürgettem el, mert vártam az új szériát (sony), illetve valószínűleg karácsonyra veszem... A rockbox Nano 1G-re is volt, elszórakoztam vele, nem létfonosságú, de azért jó lenne.. Ja, s kösz, aki eddig segített, vagy segíteni próbált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest