Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
piqla
őstag
válasz
Macilaci457 #6279 üzenetére
No igen, csak valami olyasmit olvasgattam, hogy a Microsoft csak az amerikai-amerikai Zuneokat szervizeli, amennyiben gebasz van. Fontos lenne nekem a 80 giga, mert sok-sok-sok honapra megyek majd el, es minden szir-szar zenet vinni szeretnek, az pedig nem fer el kevesebb helyen. Marad az e-Bay... Nem tudom, hogy ott adnak-e szamlat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LibreOffice topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest