-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
De rossz érzés, hogy a klasszikusoktól/filmzenétől kezdve, elektronikus zenéken át a post-rockig, indie és alternative rockig mindent hallgatok. Ma reggel Van Halen ment, tegnap este meg olyan Miles Davis-t hallottam, hogy egyszerűen elbőgtem magam. Sosem fogott még meg jazz ennyire. Most ezek után én milyen fülest + DAP kombót nézzék?
Egyenlőre egy Xiaomi Redmi 4X-em van meg egy Soundmagic E30-am.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest