- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Kvázi törölte a Falcon Shores projektet az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
De rossz érzés, hogy a klasszikusoktól/filmzenétől kezdve, elektronikus zenéken át a post-rockig, indie és alternative rockig mindent hallgatok. Ma reggel Van Halen ment, tegnap este meg olyan Miles Davis-t hallottam, hogy egyszerűen elbőgtem magam. Sosem fogott még meg jazz ennyire. Most ezek után én milyen fülest + DAP kombót nézzék?
Egyenlőre egy Xiaomi Redmi 4X-em van meg egy Soundmagic E30-am.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- iPhone topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSi GT72S 6QE Dominator Pro G 17.3"
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/1TB+Toll
- HP EliteBook 845 G8, 14" FULL HD IPS, Ryzen 5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest