Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
#16820480 #31016 üzenetére
Nézegetem a listátokból a Xuelin ihifi770-et, láttam, hogy eladtál egyet kihasználatlanság miatt.
Ha emlékszel még rá, tudnál valamit mondani róla? (Pl. Clip+-hoz viszonyítva milyen...)
Ha [ez] tőled származik, akkor nem szóltam.Így látatlanban (hallatlanban...) az érintőgombok tetszenek benne legjobban. (Nem mintha annyira odáig lennék az érintésérzékeny felületekért, de nekem úgy adatott, hogy este, sötétben, ágyban fekve tudok leginkább zenét hallgatni, és a mikrokapcsolók éles kattogása zavarja az asszonyt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Exkluzív ajánlat - AMD LIGHT Konfiguráció 3 év garanciával! Rèszletre is! 0% THM
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest