-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Ati1979 #18444 üzenetére
aszongya itten valaki, hogy a közelmultban 50-60 kHuf között adott túl a Cowon S9-esén.
No, én nemszeretnék rajta túladni, mert jobbat ugysem kapok, szeretném, ha ő élne túl engem.
A mindennapos (éjszakás) használatra (kímélőüzemmódba) beszereztem egy Clip+ kütyüt, illetve régről, még az idők előttről van egy STORMBLUE(bluetoothos füles meghajtással)ami teljesen rendben van hangilag szintén.
Ehhez osztom be a meglévő 6-8 fülesemet, tehát jól elvagyok ...nekem a Cowon sokat kell hogy dolgozzon, ahhoz hogy meggyőzzön, hogy az S9-et lecseréljem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest