- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Találkoztatok már ilyen hibával? Van megoldás?
Az inbobxa jön a rengeteg levél, szűrők beállítva, és elpakol bizonyos leveleket onnan más mappákba. Illetve kézzel is pakolok el belőlük. Most azt játssza, hogy időnként az inboxból elpakolt levelek újra megjelennek (csak az utolsó pár napé) az inboxban is (ahová átraktam vagy a szűrő átrakta, ott továbbra is megvan)... letörlöm, megint megjelenik... ezzel futok pár kört, aztán pár napig, néha egy-két hétig jó, és újrakezdi. POP3-at használok, tehát a thunderbird levél tárolásával lehet a gond. (Ma éppen 06.27-ig lépett vissza, és minden szemét újra megjelent.)Régen ez működött szépen (3x.xx verziót használtam nagyon sokáig, frissítés kikapcsolva), sajnos voltam olyan hülye, hogy feltettem a legújabbat, és azóta is frissült párszor.... pedig régen már rájöttem arra, hogyha van ebből egy jól működő verzió éppen, akkor nem szabad frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Konteó topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest