Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Találkoztatok már ilyen hibával? Van megoldás?
Az inbobxa jön a rengeteg levél, szűrők beállítva, és elpakol bizonyos leveleket onnan más mappákba. Illetve kézzel is pakolok el belőlük. Most azt játssza, hogy időnként az inboxból elpakolt levelek újra megjelennek (csak az utolsó pár napé) az inboxban is (ahová átraktam vagy a szűrő átrakta, ott továbbra is megvan)... letörlöm, megint megjelenik... ezzel futok pár kört, aztán pár napig, néha egy-két hétig jó, és újrakezdi. POP3-at használok, tehát a thunderbird levél tárolásával lehet a gond. (Ma éppen 06.27-ig lépett vissza, és minden szemét újra megjelent.)Régen ez működött szépen (3x.xx verziót használtam nagyon sokáig, frissítés kikapcsolva), sajnos voltam olyan hülye, hogy feltettem a legújabbat, és azóta is frissült párszor.... pedig régen már rájöttem arra, hogyha van ebből egy jól működő verzió éppen, akkor nem szabad frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest