Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Ez valóban az.... direkt felvettem az online fiókban címjegyzékbe az adott email címet és mégis tolja oda, de ami a legfurcsább, hogy ami szemét azt miért teszi archívumba és miért van archívum, mikor kikapcsoltam, bár az online fiókban nem tudtam kilőni, mert azt nem találtam meg hol kell.
Na de hogy az online support se működik az meg egy vicc. A fejlesztő csapatból sehol senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Banggood
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest