Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergio
csendes tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen, bocs' ... tehát a "visszajön" alatt azt értem, hogy le tudom tölteni a gépemre.
Most, hogy mondod: lehet, hogy pop3-al sem volt ilyen egyszerű ;-)
Ugyanis az volt, ill. most is az van, hogy yahoo-s címet használok a levlistáim nagy részére, ami át van irányítva a gmail-ra. (pop3 alatt, a yahoo-t használtam smpt szervernek ... s valószínű, akkor azért tudtam letölteni a leveleket). Sőőőt ... még utána, gmail pop3-al is le lehetett, csak egy recent-et kellett beírni felhasználó név elé)
A váltás után, én az imap-ot is - elviekben - úgy használom, hogy letöltöm a leveleimet (tehát a gépemen is tárolom).
Az igaz, hogy az elküldött levelek között a Gmail-on is megjelenik (sőt, ha ha valaki arra válaszol, akkor még a bejövő üzenetknél is megjelenik, mint az elkezdett beszélgetés darabja), csak sajnos ezt nem tudom letölteni.
Tehát a kérdést akkor úgy módosítanám, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy ezeket a leveleket is letöltsem?
ui: Most lehet, hogy valahogy nem tudom utolérni a gmail gondolkodásmódját ... de a levlistának nem az a lényege, hogy minden tag - beleértve a feladót is - megkapja a beküldött üzeneteket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs