Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás007
csendes tag
Volna egy nagyon kacifántos kérdésem, illetve gondom.
Történt a minap a Thunderbird-el, hogy egyszer csak nem tudta leolvasni az egyik postafiókomat. Csak azt csinálta, hogy 4 üzenetből töltené az elsőt, de sosem tudta befejezni. Ezután jött a teljes káosz.
Ezután olyannyira lefagyott a progi, hogy akármelyik levélre kattintok nem tudja megmutatni, de a listát látom, vagy ha egy másik mappára kattintok azt is beolvassa, de egy üzenet szövegét már nem. Ezután, ha kilépek a levelezőből akkor eltűnik a képernyőről, de a Feladatkezelőben ott van és fut.
Ha ezután újra elindítom (persze miután kiütöttem a feladatkezelőből) akkor elindul, és úgy csinál mintha előzőleg kitöröltem volna az inbox.msf file-t. Ekkor gondolom újra indexel valamit.
-Így kénytelen voltam kikapcsolni az a fiókot, de sajnos pár nap múlva folytatta ezt a dolgot.
-Próbáltam már leinstallálni, és újra felrakni a programot, de nem változott semmi.
-Tömörítettem is, de még ez sem oldotta meg.
Gondolom az nem lehet gond, hogy pl az inbox az 2GB, egy másik mappa 2,5GB, szóval nem kicsik, de nagy az email forgalom itt az irodában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1 humoros
- Trollok komolyan
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest