Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Sziasztok.
    Évek óta használok Firefoxot, de kezdek egyre morcosabb lenni rá. :(((
    Van egy furcsa problémám, ami csak Firefox alatt jön elő. Mégpedig az, hogy néha elmegy a hangja az egyes oldalaknak. Azaz pl. ha youtube-ot nézegetek, egy idő után egész egyszerűen nincs hang a videók alatt. Ha ilyenkor lelövöm a Firefoxot, majd újraindítom, nem is indul elsőre, hanem kiírja, hogy már fut a memóriában, így nem tudja elindítani. Még egy indítás és minden rendben. Furcsa, de baromi idegesítő tud lenni.
    Más böngészővel nem jön elő a hiba, így nem hiszem, hogy egyéb driver / hardver probléma lenne. Van / volt valakinek hasonló problémája vele? Maga a firefox lehet rossz, vagy csak egyes verziók? Mert őszintén szólva mintha nem mindig lenne ilyen hiba, azaz egy ideje nem volt, de mintha a legutóbbival jött volna elő a dolog.

    A memóriazabáról nem is beszélve. Oké, azért van a gépben memória, de mikor fut a gép már néhány napja (oké, most megy már vagy egy hónapja újraindítás nélkül...) és sok oldal van megnyitva, az a fokozatosan kúszó 2-3-400 mega elég soknak tűnik amit megzabál. Mintha nem lőné le a betöltött oldalakat rendesen és csak hízna a memóriában.
    Ilyenkor aztán szépen be is lassul a dög.

Új hozzászólás Aktív témák