Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21
    addikt

Beléptem a Firefox 3.5-öt használók topikjába. Elsőre tetszik a böngésző, de van egy pár dolog ami nem tiszta miért van és segítségetek kérném.

Mikor egy letöltés végig megy, 100%-nál miért akad meg vagy fél percig. Főleg a nagyobb fileoknál csinálja. És, hogy lehet kikapcsolni a víruskeresést? Mert minden letöltött file-t átvizsgál.

A másik: Gyorsnak gyors, hamar betölt mindent, gyorsan elindul, de! Ha win betöltődik és elsőre nyitom meg a FF-ot vagy 10 mp-et kell várni, míg bejön. Aztán ha becsukom és újra megnyitom, villámgyors. Kevesebb mint 1 mp alatt indul el. Ez miért van? :F

Igen, ahogy már írták előttem is, a hosszú várakozás a víruskeresés miatt van. Igazából, ha jól emlékszem, nálam csak az FF 3.5-nél kezdődött... (De már a Betanal is).
    Én NOD-ot használok. Nem ez van neked is?
    Oprendszerből mit használsz? Mert nálam is úgy van, hogy mikor betöltődik a Vista, utána ha egyből indítom a Firefoxot, akkor egy kicsit várni kell. De ez szerintem amiatt van, mert még Superfetchel a Vista, és nem feltétlen a Firefox miatt.
    MOD: Utána, ha kilépek az FF-ből, és elindítom megint, már villámgyorsan bejön, mert benne is van a memóriában. :)
    MOD2: firefox.hu: Rá lehet kattintani a bal oldali menükre, de az oldal tartalma nem változik nálam se.

Új hozzászólás Aktív témák