-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Hello! Thunderbird segítséget kérnék.
(hátha itt tudja valaki)
OE-nél a levelek kijelölésénél, - amikor egymás után többet jelölök ki ''Ctrl+klatty''-al, akkor azt a levelet meg is jeleníti, amelyikre utoljára kattintok.
A thundetbird-nél ez most nincs így, mikor a másodikat jelölöm ki, akkor ahol meg szokta jeleníteni a levél tartalmát, ott üres lesz.
Be lehet ezt állítani?
thx -
Imy
veterán
válasz Tele von Zsinór #659 üzenetére
Nekem jelen pillanatban 2 van fent, az AD blok progik, a többi Nekem egyenlőre nem kell
-
ivcsi86
tag
hali.
a Mozilla 2.0-n belül hol lehet kikapcsolni a TARTALOMSZÜRÉSt,mert nagyon idegesitö,egy pokeres oldalt se hoz be.... please help!!! -
Sil
senior tag
Alapból nincs benne tartalomszűrés, csak ha felraktad valamelyik AdBlock kiterjesztést. Annak az ideiglenes kikapcsolása Ctrl+Shift+B. De mivel te adod meg hozzá a szűrőfeltételeket, nem hiszem, hogy olyan oldalt blokkolna, ami neked amúgy kell. Biztos nem a tűzfalad tartalomszűrő része blokkolja?
-
ivcsi86
tag
sztem nem tüzfal mert explorerrel meg bejön,csak azt nem igazán akarom használni,mert jön rajtakeresztül a sok szemét. és véglegesen hogy lehet ezt kikapcsolni?
ezrt irja ki pontisan:''
Ezt a weblapot letiltotta a Tartalomszűrés.
A megnyitni próbált weblapon tiltott tartalom (Szerencsejáték) található, ezért a Tartalomszűrés blokkolja a lap elérését.
A weblap megnyitásához kattintson a rendszertálcán található ikonra, és válassza a Tartalomszűrés pontot. Ekkor két lehetősége van:
* Kattintson a Webhelylista megjelenítése… parancsra, majd jelölje ki és engedélyezze a blokkolt webhelyet.
* Ha ki szeretné kapcsolni a tartalomszűrést a munkamenet idejére, válassza a Weblapszűrő felfüggesztése lehetőséget.
Megjegyzés: Mindkét művelethez meg kell adni a tartalomszűrési jelszót.''
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
Ez tuti nem a Firefox, ami ezt kiírja. Milyen ikonok vannak ezen a bizonyos ''rendszertálcán'' (a jobb alsó sarokban az óra mellett)? Ha nem tűzfal, akkor valami más biztonsági szoftver? Pl Norton Internet Security?
Megjegyzem, az internetes pókeres oldalakkal csak csínján bánj, azok hajlamosak kártevőket terjeszteni. Igaz, hogy a Firefox miatt az ActiveX segítségével telepíthetők kiesnek, de azért legyen rendes védelmed (tűzfal, vírusirtó, spyware-irtó, persze friss adatbázissal), ha ilyen helyekre jársz.
[Szerkesztve] -
törölt tag
sziasztok,
egyik naprol a masikra egyszerre csak egy szalon fut a letoltes, pontosabban egyszerre csak egy file-t tudok tolteni
a beallitasoknal nem talaltam semmit, ami erre utalt volna, hogy lehet ezt megvaltoztatni?
a 86-os hszben leirtaknak megfeleloen beallitottam az erteket, de azota sem akar egyszerre 1-nel tobb szalon tolteni -
Shim
őstag
Hajónapló. Csillagidő 200701301213.
Rájöttem, hogy az F6 billentyű lenyomásával kijelölődik a címsor. Újra teljes életet élhetek. Eddig Ctrl+L-lel küszködtem.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Shim
őstag
válasz Tele von Zsinór #668 üzenetére
Ááá! Te galád.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
gyurmanc
tag
sziasztok
lenne egy kérdésem.
találok-e a firefox-hoz olyan bővitményt amivel egyszerüen letudok menteni kissebb videokat.
köszönöm -
-
Mosómedve
tag
Abszulút kezdő vok az informatikában, de sokat hallom, hogy az Explorer-t érdemes lecserélni Firefox-re, Opera-ra, stb. Miért? Ezek mivel tudnak többet, jobbat? Esetleg - ha szabad ilyet kijelenteni - melyik a legjobb böngésző?
-
Imy
veterán
válasz Mosómedve #674 üzenetére
Firefox nagyságrendekkel jobb, probáld ki s meglátod, ha az IE-t már használtad, és felteszel egy Firefoxot, utánna már nem fogod szivessen a IE-t használni. Olyan oldalak amik csak IE alatt mennek az sem probléma a Firefoxnak, van hozzá kiegészítés, hogy IE motorral menjen az adott oldal megnyitásakor. Apropo kiegészítések, abbol nagyon sokféle van hozzá.....És ha itt tartunk akkor rengeteg skin is.... Szoval Firefox!
-
Mosómedve
tag
válasz WonderCSabo #679 üzenetére
Háááttt...ezt a hsz-t még IE-el írom. A 2.0-át letöltöttem és felraktam, de elég labilisnak tűnik...sok weblapot csak többszöri próbálkozásra akar behozni, van ami pedig egyáltalán nem ment (például ide sem tudtam bejelentkezni).
Lehet, hogy az tesz be neki, hogy közben fut a BitComet, de ez az IE-t nem nagyon hatotta meg...jó, lelassult, de legalább működött. Azért nem adom fel, lehet, hogy csak első blikkre nem okés...
Van esetleg valami plug-in, amit érdemes már a legelején felrakni, vagy ezek ilyen fakultatív dolgok? -
WonderCSabo
félisten
válasz Mosómedve #680 üzenetére
Hmm, nem tudtál a PH!-ra bejelentkezni? Ez érdekes... Egyébként a fasterfox nevű extension elég jól begyorsítja a firefoxot [link], és még a firefox beállításait is buherálhatod [link] . Én már az 1.5 verzió óta használom ezt a böngészőt és a tapasztalatom az, hogy gyorsabban és jobban jeleníti meg az oldalakat. Érdemes felrakni az IE Tab nevű kiegészítőt is, mely egy kattintásra IE motorrral nyit meg egy oldalt FireFoxon belül [link]. De a kiegészítők ebbe a topikba tartoznak [link]
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
Nincs még 3.0, ne reklámozd a fejlesztőknek szóló tesztverziókat. Abból az Alpha 1 jelent még csak meg (ha a nightly-kat nem számítjuk), és az nem ajánlott kezdőknek.
-
Sil
senior tag
Egyébként a firefox.hu-n is van egy kisebb gyűjtemény a kiterjesztésekből, magyarítva.
-
törölt tag
sziasztok, a melohelyemen ha sok oldalt (6-8 db) nyitok meg, akkor lefagy a bongeszo, vagy nagyon akadozik a gep, es sztem ez a sok flash animaciotol van...
otthon ezzel nincsen bajom, akar 20 oldalt is kepes egyszerre nyitva tartani, nem akad meg a flash miatt...
mar ujratelepitettem nem egyszer a programot es mindent, ami szukseges volt meg, de nem mukodik -
Imy
veterán
Itt vannak magyar kiterjesztések itt, a magyar oldalon. [link]
Témákat csak az angolon láttam... -
0519
senior tag
Oldalon belüli beírós kereséshez hogyan kaphatnám vissza a 'Következő találat', 'Előző találat' gombokat?
[Szerkesztve]''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
bio
csendes tag
hali
szeretném a firefoxban azokat a beállításokat használni, amivel el tudom érni hogy adott oldalon csak a legfontoabb dolgokat töltse le.melyek ezek? mobilinternet miatt kényszerülök rá segítsetek...
kösziööööö izé nem tudom ......érthető vagyok?
-
bio
csendes tag
válasz WonderCSabo #696 üzenetére
végülis 1 körben a reklámoktól akarok megszabadulni...aztán meglátom hogy tudok gazdálkodni(legvégső esetben csak szöveg ) .....fő dolgok amire majd használni fogom....email,fórum,iwiw,vatera, kicsi google,index, ph.....így kb ennyi...a progit megnézem
[Szerkesztve]ööööö izé nem tudom ......érthető vagyok?
-
bio
csendes tag
válasz WonderCSabo #696 üzenetére
feltettem...meg még egy csomó mást is találtam itt:[link]
thx
holnap kezdem a teszteléstööööö izé nem tudom ......érthető vagyok?
-
Gyomman
aktív tag
Lenne egy kérdésem: Már másodszor fordul elő, hogy a mozilla ''első használatnak'' mondja, amikor elindítom, nem is emlékszik a korábbi oldalakra, pl.: a prohardver.hu-t is teljesen be kellett gépelnem, mert nem emlékezett rá. Az előzmények és a kedvendek megvannak. Mi lehet a probléma?
Cogito ergo sum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 3
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs