Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen processzort vegyek?
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Lenne néhány dolog, amit nem tudok megoldani firefoxon (ESR verzió). Csoportházirendekkel szabályzom a gépeken a firefox beállításokat. A beállítások->általános fül alkalmazásokat szerettem volna valahogy lockolni, vagy valamilyen módon default értékre visszaállítani, mert a kollégák rendszeresen elnyomkodják ezeket a beállításokat. Töröljem a mimetypes.rdf meg hasonló fájlokat témán már túl vagyok, valami más megoldásra gondolok. Túrtam a netet a megoldás után, de nem igazán jutottam előrébb. Találtam egy browser.helperApps.alwaysAsk.force kapcsolót, ami talán jó lehetett volna, de természetesen az újabb verziókban már nincs ez bent. Mondjuk több ilyen beállítással jártam már így.
A másik, 3d-s tartalmak valamiért nem mennek firefox alatt. Pl. a mozaik weboldalon azt írja ki, hogy: ebben a böngésző verzióban nem támogatott a 3d felnyitás. Firefox ESR legfrissebb.
De pl. moodle rendszerben videó lejátszásakor meg ezt írja ki: no video with supported format and mime type found. Töröljem a cache-t, frissítsem a böngészőt meg hasonló általános semmitérő praktikák nem segítettek. Chrome alatt pl. gond nélkül megy.
Mit tudok kezdeni ezekkel a problémákkal? Van valakinek megoldása, ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911