Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Nézd, az én konfigom alapja pont 1 generációval idősebb a tiednél és nem aggódom különösebben. (jó mondjuk szerencsémre lehetett beletenni olcsóért egy 6 magos Xeont)
Ha nem kell a plusz teljesítmény semmi olyanra, akkor inkább azt mondom maradjon, amíg megy, illetve amíg be nem következik az árrendeződés. Ettől már csak jobb lehet, gondolom én... De végül is te tudod mit szeretnél.
A videokártyák ára azért magas, mert a bányászok megveszik az összeset... én tavaly még mondhatni jól jártam, 48k-ért vettem azt, ami most 70k vagy fölötte...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A nap színe: a vörös
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem kell a plusz teljesítmény semmi olyanra, akkor inkább azt mondom maradjon, amíg megy, illetve amíg be nem következik az árrendeződés. Ettől már csak jobb lehet, gondolom én... De végül is te tudod mit szeretnél.
KAMI911