Hirdetés
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- Miért tűntek el a buta tévék?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Szia, én előbb frissítettem 31-ről 39-re és nálam is eltűntek a jelszavak.
Hiába teszem vissza MozBackuppal, akkor sem jelenít meg semmit. Tudom, hogy 32 óta máshogy tárolja a jelszavakat, de most ilyenkor hogy a fenébe lehet frissíteni, hogy megmaradjanak?
Megtaláltam ezt az írásod, ezért hála neked kicsit megnyugodtam, mert nem egyedi dolog és nem vesztek el végleg, csak nem jeleníti meg...
Visszatettem a 31-est. Jelszavak megvoltak, majd rátelepítettem a 32-est, de ismét eltűntek.
Szándékosan nem frissítettem a böngészőt ezen a gépemen, mert zavart 1-2 újdonság és a 31 stabilan működött. Most gondoltam már ideje lenne, de hát ez egy vicc.
Egyesével kizárt, hogy újraírjam őket. Sync-et nem használok és nem is fogok. Nekem a MozBackup tökéletesen megfelelt eddig.Nálad mi lett végül a megoldás? Most kicsit ideges vagyok, de próbálok még visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hiába teszem vissza MozBackuppal, akkor sem jelenít meg semmit. Tudom, hogy 32 óta máshogy tárolja a jelszavakat, de most ilyenkor hogy a fenébe lehet frissíteni, hogy megmaradjanak?
KAMI911