Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Pár hónapja szinte használhatatlanná vált a Mozilla nálam. (természetesen, folyamatosan frissítem) 32 bites Xp-n használom. Sok éve telepítve, van a kiegészítők közt elég nagy a kupi, de szerintem nem ettől van a gondom, mert próbáltam pure-módban is (minden kieg letiltva) és akkor is marad a probléma. Ami a következő. Irtózatos sok memóriát zabál (független attól mennyi lap van megnyitva, hanem úgy néz ki ahogy az idő megy, minden egyes művelethez használt memóriát nem üríti hanem halmoz) és kb a 2 giga elérésekor, behal. Vagy eleve kifagy és ki kell lőni, vagy nem fagy ki csak éppen szétesik a kép, nem látszik már szinte semmi, ekkor is csak a kilövés a megoldás. Újraindítás után megint míg el nem ér másfél két giga ram használatot, addig jól működik.
Fórumokat böngészve találtam nagy nehezen erre valamit. Egy kieg, valami script, ami betett egy olyan menüpontot, hogy "clear cache", természetesen a világon semmi hatása...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 0perces Kolink KLA-003
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911