- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Pár hónapja szinte használhatatlanná vált a Mozilla nálam. (természetesen, folyamatosan frissítem) 32 bites Xp-n használom. Sok éve telepítve, van a kiegészítők közt elég nagy a kupi, de szerintem nem ettől van a gondom, mert próbáltam pure-módban is (minden kieg letiltva) és akkor is marad a probléma. Ami a következő. Irtózatos sok memóriát zabál (független attól mennyi lap van megnyitva, hanem úgy néz ki ahogy az idő megy, minden egyes művelethez használt memóriát nem üríti hanem halmoz) és kb a 2 giga elérésekor, behal. Vagy eleve kifagy és ki kell lőni, vagy nem fagy ki csak éppen szétesik a kép, nem látszik már szinte semmi, ekkor is csak a kilövés a megoldás. Újraindítás után megint míg el nem ér másfél két giga ram használatot, addig jól működik.
Fórumokat böngészve találtam nagy nehezen erre valamit. Egy kieg, valami script, ami betett egy olyan menüpontot, hogy "clear cache", természetesen a világon semmi hatása...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911