-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Most kíváncsiságból megnéztem én is az Australist. Ha ez így lesz a végleges, akkor senki sem fog belehalni a használatába. A "vaskosság" nekem sem tetszik egy 16:9 vagy 16:10-es monitornál, és sajna ahogy nézem, a kisméretű eszköztár ikonok opciót kivették, de szerencsére ezt a Classic Theme Restorer kieg megoldja (akár a teljes korábbi dizájn visszaállításával).
Csináltam screenshotokat: a felső képen a nem teljes képernyős, a középsőn a teljes, alsón a kisméretű ikonos és teljes képernyős állapot van ez említett kieg révén. Ez utóbbi állapot gyakorlatilag egyezik a korábbival méretileg, én ebben a formában használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911