Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- HTPC (házimozi PC) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Poiro7
üzenetére
OK, regebben hasznaltam en is csak leszoktam rola, es azt a Turbo modot nem is ismertem.
(#22661) Krystal_s Igen, pontosan ezt erzem en is, amit meg is fogalmaztam, hogy nekem idegen a Chrome formavilaga, pl.: en a Felul elhelyezett fuleket sem szeretem igy mindig kiveszem a pipat elole.
Engem a Chrome sebessege nem izgat, raadasul a FireFox-hoz minden altalam hasznalt letezo cucc, link stb. el van mentve egy mappaba 3.x-ig visszamenoleg.
Most kezdjem elolrol a Chrome-al kapcsolatban is? Nem.
Valahol olvastam hogy felmerest keszitettek a bongeszes kozbeni sebessegrol tehat nem a hideginditasos +30 lap megnyitasa egyidoben modszerrol, hanem arrol amikor is tenylegesen hasznalja az ember a bongeszot, es abban semmivel sem jeleskedett jobban a Chrome a FireFox-hoz kepest. Es van meg valami amiben még nem tudja megverni semmi a FireFox-ot, az pedig a hűség. Aki regota hasznalja a bongeszot, az mar sok mindenen keresztul ment jokon es rosszakon egyarant, mergelodott vagy eppen megelegedessel nyugtazta hogy vegre javult kedvence, es emiatt szerintem sokan inkabb elnezik a gyengesegeit mint hogy valtsanak.
Jelenleg meg fent van a Chrome 15 de mar nem hasznalom, remelem senkit nem bantottam meg akinek a Chrome jobban bejon, mert nem allt szandekomban, csupan egy velemenyt fogalmaztam meg ami a sajatom.
Es vegul Köszönöm a linket, el is mentettem mert barmikor jol johet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft Excel topic
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911