Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Mini PC
- OLED TV topic
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Jól beszélsz
!Azért ez nálam még a "jófejség" kategória, próbálkoznak a srácok
! Más kérdés, és igazad van, a modokat elnézve akár életünk végig is elpöcsölhetnénk az alap Mount and Blade-del is... valszeg megvárom míg ez is öt euró lesz.
(Igazából csak azért dilemma számomra a megvétele, mert szimpatikus a marketingje, árképzése, terítése... szóval olyan korrektnek tűnik... illetve tűnt az, amit az alapjátékkal műveltek... az más kérdés, hogy nem kaptam dobozos angol verziót sehol itthon, csak magyar feliratosat találtam mindenütt. Én meg ez utóbbiakban csalódtam, nem egyszer.)Ami a játékot illetni, nincs nagy változás, update-eltem a hőslistát, meg megcsináltam gyorsan egy körkörös hivatkozásos lapot a táblázat mellé, hogy lássam, milyen kombinációkban "életképes" a csapat.
Raimbaut és Guillem, ők ketten azok, akik még beférhetnek, de eléggé hamar kellene felvenni őket egymás után, mert ők pont jóban vannak. Ekkor derülne ki, hogy valóban kinullázza-e egymást az "egy plusz" és az "egy mínusz"... ha nem, akkor a "plusz", azaz hogy bírják egymást a hősök abszolúte semmilyen jelentőséggel nem bír, csak a mínuszok számítanak.
Ez már túlzás kicsit, igaz
? Mindegy, tudnom kell...
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!