- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Jól beszélsz
!Azért ez nálam még a "jófejség" kategória, próbálkoznak a srácok
! Más kérdés, és igazad van, a modokat elnézve akár életünk végig is elpöcsölhetnénk az alap Mount and Blade-del is... valszeg megvárom míg ez is öt euró lesz.
(Igazából csak azért dilemma számomra a megvétele, mert szimpatikus a marketingje, árképzése, terítése... szóval olyan korrektnek tűnik... illetve tűnt az, amit az alapjátékkal műveltek... az más kérdés, hogy nem kaptam dobozos angol verziót sehol itthon, csak magyar feliratosat találtam mindenütt. Én meg ez utóbbiakban csalódtam, nem egyszer.)Ami a játékot illetni, nincs nagy változás, update-eltem a hőslistát, meg megcsináltam gyorsan egy körkörös hivatkozásos lapot a táblázat mellé, hogy lássam, milyen kombinációkban "életképes" a csapat.
Raimbaut és Guillem, ők ketten azok, akik még beférhetnek, de eléggé hamar kellene felvenni őket egymás után, mert ők pont jóban vannak. Ekkor derülne ki, hogy valóban kinullázza-e egymást az "egy plusz" és az "egy mínusz"... ha nem, akkor a "plusz", azaz hogy bírják egymást a hősök abszolúte semmilyen jelentőséggel nem bír, csak a mínuszok számítanak.
Ez már túlzás kicsit, igaz
? Mindegy, tudnom kell...
!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- SAPPHIRE RX 7700 XT PULSE GAMING 12G GDDR6 (2028.07.25-ig PCX GARANCIA)
- Hyte Y60 Distro eladó
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!