Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
2Pete
csendes tag
Nem tudom, nekem rókabőr szaga van a dolognak. Mert ezeknek az újdonságoknak a nagy része már letölthető modok formájában, a szebb grafika meg nem is biztos hogy kell, hiszen már a régivel is röcög ha nagyobb csatákat játszunk. De ez nem zárja ki azt hogy újabb remekművet kapunk, csak lehet hogy most már túl nagyok lesznek az elvárások. Sajnos ezt már egyszer láttam az OFP - ARMA vonalon. Az új szebb lett, okosabb lett, de mégse lett akkora klasszikus mint az öreg. Majd meglátjuk, én megvárom az értékeléseket és a véleményeket, de így az előzetes videók alapján félek hogy nem lesz elég motivációm a Warband megvételére.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Intel DH57JG LGA1156 ITX alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-540 processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest