Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
2Pete
csendes tag
Nem tudom, nekem rókabőr szaga van a dolognak. Mert ezeknek az újdonságoknak a nagy része már letölthető modok formájában, a szebb grafika meg nem is biztos hogy kell, hiszen már a régivel is röcög ha nagyobb csatákat játszunk. De ez nem zárja ki azt hogy újabb remekművet kapunk, csak lehet hogy most már túl nagyok lesznek az elvárások. Sajnos ezt már egyszer láttam az OFP - ARMA vonalon. Az új szebb lett, okosabb lett, de mégse lett akkora klasszikus mint az öreg. Majd meglátjuk, én megvárom az értékeléseket és a véleményeket, de így az előzetes videók alapján félek hogy nem lesz elég motivációm a Warband megvételére.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest