- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz bmxbandita #142630 üzenetére
Igen, sajnos.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
veterán
Nekem az egyik oktato azt mondta, balra nezzek hatra a korforgalomban behajtas elott es kihajtas elott, a masik meg azt, hogy jobbra nezzek hatra behajtas elott es kihajtas elott. Felvaltva szoltak, hogy rossz iranyba nezelodok. A vege az lett, hogy mindenhova nezelodok, mielott barhova hajtok vagy megyek Mar parszor jol jott sajnos/szerencsere, pedig csak 4500 km van a motoros jogsimban.
Everybody lies.
-
macilaci78
nagyúr
Nekem pár hete lett meg az A jogsi, szintén pár év fővárosi robogós tapasztalattal. Már a 2. rutinórán megmondtam az oktatónak, hogy a forgalomtól nem félek, közlekedni már megtanultam. A motor kezelése az, ami új.
De igen, palfitom-mal értek egyet, nem javul a helyzet, sőt! Azt érzem, hogy a "régen minden jobb vót!" helyett a "tegnap még nem így csináltuk" van soron. Egyre inkább felgyorsult a züllés.
Somatom: Azért a 25 évvel ezelőtti futárt lehet, több inger érte akkor egy átlagos munkanapon, mint most egy munkába igyekvő motorost.
Pttypang: én is mindenhova is nézek, tüökröket is használom. Az életösztön...
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tamás9x
őstag
Nem lesz semmi gond, ha van robogos gyakorlatod.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
eron009
tag
válasz bmxbandita #142893 üzenetére
Ők darabra adták, nem párba, szóval duplázd meg az árat ha viszonyítani akarsz
Én onnan rendeltem, rendben volt vele minden[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz bmxbandita #149245 üzenetére
ez inkább offroadra van, te meg a leírásod alapján inkább a belváros dzsungelében mocizol...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
yodamastah
őstag
Valahogy oldd meg hogy ne lötyögjön. NIncs olyan famerba rakható térdvédő ami úgy véd mint ez. A térdet oldal irányból is jól védi, ami nagyon nagy extra. Én estem ilyenben robogóval kb 60-al, és tökéletesen védett.
Ha mégsem megy, akkor ilyesmit ajánlok. Ez nem véd oldalról, viszont nagyon jól melegen tartja a térdet. Az duplán hajtogatós tépőzáras megoldása jól stabilan tart. Létezik ebből hosszabb is, ami a sípcsontot védi.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Nekem is van farmerom és abba SAS-Tech-et raktam. Kényelmes, viszont bárhogy nézem ha gond lenne tuti elmozdulna helyéről. Valahol lenne a protektor, de nem biztos, hogy a térdemnél. Ugyan ez volt a szövet motoros kabátnál is vállrésznél. Ezért is vettem 2 részes bárruhát. Ott mindegyik protektor a helyén marad nem mozdul el.
-
GTVili
tag
válasz bmxbandita #149256 üzenetére
Ahány nadrág ill. ahány láb...annyiféle eredmény. Én is kivettem a nadrágból (a térd részéből) a protektort, mert szinte soha nem ott volt, ahol éppen kellett volna.
Azóta külön felcsatolható, teljes sípcsontot védő protektort használok a nadrág alatt....
A csípő/medence protektor benne maradt, mert sokkal kevésbbé tud elmozdulni.
-
macilaci78
nagyúr
Első gondolatom volt megkérdezni, hogy a biztosítótű az ördög játékszere-e?
Az első youtube review els gondolata is az volt, hogy a szíj könnyen kilazul. Egyszer beállítod, rögzíted az állást és a csatot kell csak ki-beakasztani. Néhány öltéssel le is varrhatod, ha úgyis csak te hordod.yodamastah: olyan térdvédőt vettem én is, de nem szeretem. A felső pánt mindig lecsúszik a térdhajlatba és buggyosodik, mikor le kell tenni a lábam, de tény, hogy melegen tartja a térdizületet.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
csongi
veterán
válasz bmxbandita #149727 üzenetére
Mi baja van, hogy ki kell dobni?
-
csongi
veterán
válasz bmxbandita #149733 üzenetére
Sztem ha felteszed marketplac-re, és valakinek ingyen oda adod, akkor is értelmesebb, mint a szemétbe landoltatni
-
Khaosz55
addikt
válasz bmxbandita #149739 üzenetére
Akkor jól rendeltem mindent. És nem is drága.
Evo1- vállra
Evo2- könyök
Evo3- térd
SB2 air- csípő
Gerincprotektorom meg forcefield pro lk2 evo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest