Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
nem is mondtam ma mennyi idióta volt az utakon.
Tegnap Gyulán voltam motorral, piáztunk egy buliban. Délben hazavittem bnőmet csabára, lájtosan mentem, az elkerülőn semmi gáz nem volt. Utánna a szokásos úton megtéptem egy kicsit a száját, rövid féktávok, kemény döntés, de nem mentem gyorsan. 3-4-szer volt olyan, hogy ha nem vagyok észnél, akkor koppanhattam volna.
1. egy mammer jön keróval jobbról. 130-cal jövök, az meg majdnem kijött elém. Satufékkel és vonalhoz húzódással védtem ki. kicsit be is szlalomozott a segge a motornak, de volt bőven helyem még. De ha a nő kijön még 1 métert, akkor már necces lett volna (így is majdnem kijött teljesen a sávomba mire leszállt róla).
2. Békés után jön szembe egy elektromos biciklis csávó, de hátra bámult és jött befelé a felezőhöz. Szerintem nem hallott, mert ott már csak 100zal jöttem. Nyomtam egy dudát miközben fékeztem kicsit, erre felröppen mellőlem egy galamb, pont fej magasságba jön, megint satufék, de ijjedtemben kicsit irányt változtattam, de jobbra. Fejemet lekellett hajtani a madár miatt. A biciklis meg úgy összefosta magát ezektől, hogy ahogy előre kapta a fejét berántotta a bicajt az árokba...
bazzeg, mondom.
néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.
3. már itthon voltam berényben, a körforgalomban döntöm 35-nél és egy csaj ippen, hogy nem jött be elém. Az egész kocsi bent volt a körforgalomban, de megállt.bazzeg. visszaraktam 1esbe és kitéptem.
Ez 38 km-es táv volt.
Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
bazzeg, mondom.
néztem tükörben, szerencsére nem esett el, így nem álltam meg.