- Fórumok
- Egyéb
- Motoros topic - Achívum IV
- (téma lezárva)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
-
200 - 101
50242 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
vegyél inkább RXV 550-et és elvanintézve: legerösebb, legpörgösebb és király
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.” -
Stalker-2572
veterán
-
raver
aktív tag
Ma még sak 2db sört ittam, de kössenek fel ha ezt értettem

-
Stalker-2572
veterán
-
raver
aktív tag
cross-ra minek rendszám??? Akkor inkább vegyél endurót.
-
Stalker-2572
veterán
Mennyi pénz a reg adó + rendszám?
Szerintetek egy cross motort mennyiből lehetne átalakítani, úgy hogy rendszámot is kapjon?
Azon töröm a fejem, hogy jobban járnék, ha DRZ helyett egy CRF-et vagy WR-t vennék (használt, de megkímélt állapotban - endúrózásra használt címszó alatt). Súly is szempont, nem csak a teljesítmény.All Black... -
DroneZ^
őstag
Honda CBR 600 F / Suzuki GSX 750 F közül melyik a jobb, miért, miben?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.” -
ALI_G
veterán
na megvan. Tudtam én, hogy régen rájöttem.

A http://ondemand.video.t-online.hu/origo/auto/motorsuli/motorsuli_7.wmv linket már meglehet nyitni sok lejátszóval. Én pl winamppal nyitottam meg, és ezekben már van lehetőség lementeni. -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
tökéletesen tisztában voltam ezzel, de úgy sem szedi le, mert ez egy stream video és nem tölti le sosem egészében, pontosabban nem tárolja el az egészet, hanem amint X adat megvan, elindítja. Ezért stream. Ez után a végén ha nem zárom be, akkor visszatudok tekerni benne (ha minden igaz), vagyis a teljes adat megvan, de amint bezárom, a böngésző törölhetni a fájl. Ezért nem is található, de az idő alatt sem, amíg be nem zárom. Szóval nem értem, valószínűleg lejátszóspecifikus letöltési folyamat kellene.
amúgy meg ne nézz madárnak, hogy nem bírtam a linkből kihámozni a pontos linket, csak a tároló server oldalt nyilván blokkolva van ez. -
PazsitZ
addikt
-
sowi
őstag
-
fzr1000
tag
ha valaki tudna eladó 98-as GSXR 750 teleszkóp párt, lécci szóljon... köszi...
-
raver
aktív tag
Klasszikus értelemben letölteni nem lehet.
Valójában letöltöd, mialatt megnézed. Ezt a böngésződ el is tárolja valahova, valamilyen néven. Elvileg azt a fájlt lehet konvertálni nézhető formátumra. Valamikor olvastam módszerekről, de így kapásból fogalmam sincs hogy lehet megvalósítani.
persuader #184: De nekem jobban is tetszik mint az igazi
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
Valaki látott már MO-n visszapillantós sisakot boltban vagy netes árlistán?
Nem vagyok megelégedve a mostanimmal. Lazer, de már nem találom a honlapjukon. Nagy a szélzaj, bejut a bogár a tető-szellőzőn mert nincs benne szűrő és nem érzem magam benne ezért biztonságban. -
Topiccsendőr
addikt
-
Gaboman
nagyúr
-
sowi
őstag
-
Devil1996
csendes tag
![[kép] [kép]](http://www.motorrevu.hu/szamok/2004/08/0100001.jpg)
ilyen a kedvencem -
Gaboman
nagyúr
Persze én is úgy gondoltam hogy nem egy dob fog rajta dobani 10%-ot hanem egy teljes rendszer.
Ami persze nem egy olcsó mulatság!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Gaboman
nagyúr
Akkor meg nem jó az áttételezése,az viszont nagy baj!

Látod nálam ilyen nem fordúl elő az RXV-nél,akár melyik sebeségfokozatban lehet vele lassan menni és onnan is pillanat alatt kitőr!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Stalker-2572
veterán
Most ezzel nem azt akartam mondani, hogy a nagy és erős motorok nem jók. A hangsúly inkább azon van, hogy ''vad'' és ''ideges természetű'' a motor az elmondások alapján. ''Az első 3 fokozat nagyon rövid, nagyon hamar vége van, a 4.be amikor beteszed akkor meg majdnem lefullad a motor annyira hosszabb a 3-asnál.''
All Black... -
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
Igen, egy teljes rendszer, de nem végcső, átfúvókázással, sportlégszűrővel talán-talán. De ez nem a kipufogó érdeme csak. Ugyebár a motor egy egység, aminek ha az egyik részegységét megbontod utána kellene állítgatni a többit.
De olyan is van, - szerintem ez a gyakoribb - hogy egy csóka megvette a K7-es, ezres gixxerre a sportcsövet, boldogan lemérette a -10 lóerő teljesítménycsökkenést.Explosión de dos tiempos -
Gaboman
nagyúr
Minden mocit lehet finomam használni meg nagyon durván is!
Egy GSXR1000 mocival is lehet normálisan menni meg úgy is mint ahogy már nem kellene.
Ez csak rajtad áll hogy te mennyire akarod durván használni a jövőbeli motorodat.
Az a jó az 525-ben hogy alapon is nagyon nagy a nyomatéka és nem kell pőrgetni hogy mannyen,ezért jobban és finomabban kezelhető sok mocinál.
Én is tudok az enyémmel 5-ben 50km/h-val finoman mocizni,a nyomatékosága végett.
Ezzel az 525-is így van.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Gaboman
nagyúr
Hát egy jó kipufogó MAX olyan 10% körül tud dobni a moci teljesítményén!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
Gaboman
nagyúr
Vasárnapi supermoto versenyen beszéltem az egyik KTM-es versenyzővel és ő is azt mondta, hogy hétköznapokban használhatatlan a 525, annyira vad.
Ez a hülyeséget el ne hidd senkinek sem,miért is használhatatlan?
Ezzel is lehet normálisan menni ugyan úgy mint a többi géppel.
Az enyémet is lehet szépen finoman használni meg állat módon is,így van ez a KTM 525-nél is!
Mindig van erőtartalék,nincs olyan hogy kinövöd és kevésnek érzed,mindig megtud lepni valamivel,ezért jók az ilyen gépek,nem lehet megunni őket!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Topiccsendőr
addikt
egy kipuff nem tud ennyt rátenni. Majdnem 50%. ez hülyeség.
Explosión de dos tiempos -
Stalker-2572
veterán
A 400 EXC az ideális versenyenduro a KTM kínálatában. ...
Vasárnapi supermoto versenyen beszéltem az egyik KTM-es versenyzővel és ő is azt mondta, hogy hétköznapokban használhatatlan a 525, annyira vad. De ettől függetlenül is nem szeretnék KTM-et venni. Túl drága és fenntartani sem olcsó.All Black... -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Én a KTM tesztnapon azt olvastam róla hogy nagyon jól kezelhető motor az 525.
Sokkal jobban tetszik a vezetőknek mint a 450 és a 250.
Lehet hogy érdemes lenne egy ilyenre pályáznod.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
Hát nemtom, amivel én mentem nem tünt nagyon orrnehéznek (igaz nem eredeti volt az első teló rajta). Vagy inkább zavarónak, mert nem tudom a többihez hasonlítani. Mondom is ezt a pasasnak, akivel tesztelni voltam, hogy azt mondják rá, hogy orrnehéz. Erre csak azt mondta legalább nem emeli az elejét annyira és jobban is lehet vele kanyarodni emiatt. Ahogy próbálgattam azért meg-megemelte az első kereket nagyobb gáznál. Teljesítményleadása szerintem is egy kissé furcsa: alulról szépen tol, aztán elér egy nagyobb fordulatot, ahol meglódúl, aztán hirtelen vége is
Összességében pozitívan csalódtam a DRZ-ben, egyedül még az tart talán vissza a vásárlástól, hogy aki ilyet vesz az ált. cseréli is le az első telót első körben, mert annyira puha... és megint +pénz
All Black... -
raver
aktív tag
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Megmondom őszintén hogy a DRZ400 nekem nem nagyon tetszik a motor erőleadása végett!
Nem valami túl erős,a Gilera RC600-am nem cseréltem volna el rá ha csak a teljesítményt nézzük!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
raver
aktív tag
-
Stalker-2572
veterán
Használtan kéne vennem a gépet midenképpen, mert ennyi pénz van rá. Cross-t nem merek venni, mert azokat általában pályán széthajták már 2 szezon alatt. CRF450X-et nézte, de nem nagyon találtam aprók között, ma még megnézem... WR450-ből sincs sok fenn és relatíve drágák (és a régebbiek csak 4 sebességesek
). DRZ-ből viszont van rengeteg
All Black... -
Gaboman
nagyúr
A CRF450R nagyon könnyű azért szeretik sokan,kint pályán észrevenni már a 3kg külömbséget,persze ez a jó súlypontbeállítástól is függ hogy mennyire érzed a súlytöbbletet.
Én is a CRF450R ajánlanám neked,jó erős,könnyú,megbízható motrok.
Tegnap kintvoltam a Súri pályán és pont egy CRF450R volt kint,megkértem a srácot hogy ráülhetek e a mocira és direkt kidőltem vele jobbre és balra hogy mennyivel tűnik könnyebbnek.
Hát megdöbbenve tapasztaltam hogy szinte alig van külömbség dőléskór a két motor között és ez a jó súlyeloszás végett van.
Ráült ő is az enyémre és könnyűnek találta nem azt mondta hogy nehéz a CRF450R után.
Ennek nagyon örülök hogy egy versenyző azt mondja hogy nem nehéz a gép.
Mert sokan azt mondják rá hogy biztos nehéz lehet pályára,meg hogy motorozhatatlan,és ez tökre nem igaz.
Több idő kell hozzá annyi biztos hogy megszokja az ember az erejét és valahogy kordában tudja tartani,sok gyakorlás kell hozzá.
És ha érzed már a mocit akkor nagyon jól lehet pályán is használni!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Stalker-2572
veterán
-
DroneZ^
őstag
szerintem a KTM jobban harap, vadabb, a honda tényleg valamivel kezesebb, de a KTM az széttépi a földet... (nem mintha a honda nem). Mire kell? Amugy minőségben a Honda a jobb... árban nemtom...
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.” -
SzalaiG
addikt
Mentem DRZvel és KTMel is, de a Honda volt érzésre a legjobban írányítható, és a teljesítményét is a CRF adta le a legegyenletesebben. Szerintem Aranyszárny.

-
DroneZ^
őstag
látom rád is jó hatással volt
fel a fejjel, te sem fox ******-zni... kellett valakivel az együttérzés 

Stalker-2572
veterán
-
DroneZ^
őstag
-
Stalker-2572
veterán
-
DroneZ^
őstag
Honda CRF450R a legjobb innen, de KTM-et sem kellene kifelejtenünk...
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
SzalaiG
addikt
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
ferkoboy
senior tag
Köszi az infót, csak amolyan érdeklödés volt.
Látom drz-t akarsz venni.
Tudom ajánlani a DR-eket - Suzuki DR350
Nagyon jó ''kis'' gépek, és elég sokat el is szaladgál a motorjuk, jó kis megbizható blokkot kaptak.Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél! -
Gaboman
nagyúr
Ha a Suzuki DRZ400 és a Yamaha WR450F közűl kellene választanom biztos hogy a Wr-t venném!
A DRZ órrnehéz és a motorja sem valami túl erős,ahoz képest a WR egy nagyon erős gép!
A Honda CRF450R tud hasonló teljesítményt mint a WR450F.
Én biztos hogy azt venném!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-) -
Stalker-2572
veterán
Tudotok olyan oldalt, ahova teljesítménygörbéket gyűjöttek össze?
All Black... -
Stalker-2572
veterán
-
ferkoboy
senior tag
Szivesen. Ha már itt vagy az XR125-nek milyen a fogyasztása? Turatempója? Vége? [érdeklödnék, anno majdnem ezt vettem]
Most is motorvásárlás elött állok, nagy ''A''-s jogsim teljes egészében megvan.
Jó árú cb500-as, vagy cbf500, vagy cbf600 gépet keresgélek saját részre, eddig kevéske sikerrel. ...de a remény hal meg utoljára...Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél! -
Stalker-2572
veterán
WR450 2006 óta 5 sebességes?
All Black... -
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
Na csak feltette
http://www.expressz.hu/-ra [link] én kérek elnézést
Ez itt a reklám helye igen.
All Black... -
Stalker-2572
veterán
http://sportmotor.hu/ átirányított a http://www.kepesmotor.hu/ -ra, ahol elakadtam ott, hogy miután kitöltöttem az adatlapot ez kapom válaszul: Ellenőrizze a hengerűrtartalmat (csak számot kell megadni)! Nem is csináltam másképp

http://hasznaltauto.hu/-ra nem csak autókat lehet feltenni? Nem láttam motoros hírdetési lehetőséget
http://www.hasznaltmotorok.hu-ra viszont sikerült feltennem: [link]
http://www.expressz.hu/ is visszadobott valami hülye rendszerhiba üzenettel... azért az adataimat gondolom felírták maguknak
All Black... -
DNS_65
senior tag
Merre vannak még ilyen jó kis pályák, amin lehetne pályamotorozni, supermotozni ?
-
ALI_G
veterán
-
raver
aktív tag
A3. kép nagyon durva
.
Mindenhova tedd fe. Nem vesztesz semmit. -
ALI_G
veterán
-
Stalker-2572
veterán
Ha tudtok még oldalakat, ahova érdemes feltenni a hírdetést szóljatok ám
All Black... -
Stalker-2572
veterán
-
DroneZ^
őstag
a fekete, ami az elsö linkelt képen volt, a boxer, az védi az állad...

[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.” -
tildy
nagyúr
Oké persze, de még csak 3 hónapos
Meg nagyon a bögyömben maradt az a múltkori leoltás... Amit érzékeltetni akartam, hogy nem vidéki ''langyos'' motorozás van vele, miután már be lett járatva, hanem azért ringen leginkább 2esben , illetve pályán 150-el nyígás.
Igazán majd kb 20000 után lehet megmondani, mennyire bírja a strapát, jelenleg maximálisan elégedettek vagyunk vele. Bár azt hiszem az a 20000 max 2-2.5 év alatt benne lesz.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
raver
aktív tag
-
tildy
nagyúr
Ja és mégvalami: a hyo kb 4500 kmből eddig kb már 800-1000 km ringes. Legalább 1000 km autópályás, a maradék meg főképp Budapest.Szal állja a ''gyűrődést''.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
tildy
nagyúr
Itt vannak ringekről, túrákról képek, és persze ott van az értékelés is . [link] Egyik pályanapon rajta van kedvesem is

[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain -
ALI_G
veterán
ez az...talán a kakucsring ami legközelebb van.
-
Topiccsendőr
addikt
-
DroneZ^
őstag
![[kép] [kép]](http://www.customlids.co.uk/helmets/roof/bumper/bumper_o.jpg)
ilyen nincs sok embernek!
Topiccsendőr
addikt
-
DroneZ^
őstag
diadora cross térd+sip védővel odakoccintottam kökemény 0,001 mp ig csak hogy meglegyen
de a masik hogy nincs olyan kanyar errefele, ahol szükséges lenne leraknom a térdem... meg a moci sem annyira sport fazon.
milyen durva már ez a sisak, nekem tetszik!![[kép] [kép]](http://www.diseno-art.com/images/Roof_Boxer.jpg)
Topiccsendőr
addikt
-
DroneZ^
őstag
hú ez még sokára lesz, kell vegyek bőrt...
Topiccsendőr
addikt
Asszem be kell szereznem egy Supercity 125-öst, rendszám nélkülit, ua a blokk van benne, mint a Mitóban. Aztán azzal pályára menni... Hmmm, teljesen elborult az agyam...
Topiccsendőr
addikt
-
-boyscout-
tag
-
DroneZ^
őstag
![[kép] [kép]](http://static.blogo.it/motoblog/maxcrf450_01.jpg)
na ez nem semmi szög...
![[kép] [kép]](http://www.hotel-rimini.com/var/news/storage/images/notizie/moto-gp-italia/11718-1-ita-IT/moto-gp-italia_large.jpg)
a másik, kis 125 ös hondámmal probáltam igy dölni, a térdem sikerült lerakni, de valahogy nem érzem, meg a gumit is túl csuszósnak és cingárnak érzem, a pereme nem elég meredek, nagy dőlésnél nem fekszik fel az aszfaltra... rengeteget próbáltam igy dőlni, hát még van rajta mit csiszolni, a lényegét nem értem, de azért érzem h joval nagyobb sebességgel lehet kanyarodni... talán az ülés is magas rajta, nehéz igy csimpaszkodni rajta....
Topiccsendőr
addikt
Azt jelenti, hogy nem cseszed el ordenálé módon a féktávokat, és az íveket is szépen veszed, nem kockásan, hogy nagyfék-kanyarodás-gyorsítás. És persze a legjobb íveken mész, amihez elengedhetetlen, hogy érezd magát a motort, ami alattad van. Nem ész nélkül menni, hanem mindig a következő kanyarkombinációt ''átgondolva'', hogy minél előbb tudd húzni a gázt kifelé belőle. Vagy egy egyszerű példát mondok, a kakucsi pályán az ETZ 250-el két kört adtam egy gixxer 600-nak meg két LC4-nek tíz körön belül. Még azt sem tudom normálisan kimotorozni.
ALI_G
veterán
tudom, ez is a célom. Én tudom, hogy nem tudok motorozni, de ezt alföldön nem is lehet megtanulni. Egyenesen hasítani meg a hülye is tud (200-zal supermotoval is
).
szóval én legalább a kakucsira el kéne menjek, de az most volt pénteken, én meg nem tudtam elmenni+nem jött volna velem senki. Az meg 250 km tőlem. Miért nincs Békés megyében egy retek pálya?!
-
DroneZ^
őstag
legalább megtanulsz rendesen motorozni
-foggalmam nincs mennyi a gixxer, de sztem megéri, 1x élsz, A jogsi közben nem tanulsz meg motorozni asszem
sem az utakon igazából, mert ahhoz kikellene válaszz magadnak 1 nagyon profi, forgalom nélküli utat, és döngetni rajta mint a vadállat. Másrészt ott elmagyarázzák miért jó ez és ez a testtartás stb stb... Hogy ne járj ugy mint az a 750-es gixxeres aki a szerpentinen ment az R1 be...
ALI_G
veterán
ez a baj, hogy én is ilyen összegekre emléxem...

DroneZ^: és a gixxer mennyi?
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
elmondanátok hogy mit értetek azon, hogy egy motort kimotoroztok? Arra gondoltok, hogy ha ráültetünk a mocira egy GP motorost akkor olyasmi tempót tudtok diktálni?
utcára én inkább ráhagyok még sokat mint amennyit tudok és hiszek a motorban (tudásom<<motorom). -
Topiccsendőr
addikt
Lehet, hogy perverz vagyok, de én egy Rieju 50-es supermotóval is megelégednék egy jó rövid, technikás pályán, mint pl a kakucsi.
Topiccsendőr
addikt
-
DroneZ^
őstag
pontosan, hát ez van, én tuti h csak a 600-as gixert próbálom be... a gixert ök adják, se lámpa se semmi nincs rajta, versenygixert kapsz... legalábbis levan kopaszitva rendesen
ALI_G
veterán
-
törölt tag
persze. ezert akarom tanulgatni a piciket. en ugy ereztem h a cb400-asomat ki tudtam motorozni, de az fzr-nel ettol rettenet messze vagyok. es igy utolag a 400-asnal is messze voltam

-
Topiccsendőr
addikt
Hihetetlen, hogy ha kezded érezni a géped, meg larakod a térded, csimpaszkodsz a gépen, mint a majom, de rossz íveken mész, akkor egyszerűen cseszheted az egészet.

Ez olyan vicces, amikor azt hiszi az ember, hogy érzi a száz lóerős környéki gépét, aztán a nagy lóf*szt, egy 125-öst sem tud kimotorozni.
Explosión de dos tiempos
Aktív témák
-
200 - 101
50242 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Motoros topic - Achívum IV
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

nemtom kipróbálnám, ha esélyes lenne a KTM.
). DRZ-ből viszont van rengeteg 
fel a fejjel, te sem fox ******-zni... kellett valakivel az együttérzés

)