- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
bocX
tag
válasz
bence78 #6740 üzenetére
ha automata szivatós null aksival, vagy aksi nélkül is el kellene indulnia, csak rugdosd sokat...én is jártam már igy, 30-40 rugás..nem indul, pihenés...megint 30-40 rugás...pihenés....és 3.körben elindult a 40. rugásra, persze köpte a füstöt de ment.
kézi szivatósnál annyi a para, ha túl sokat adsz neki "megszivhatja" magát...nekem egyszer csak karbi pucc oldotta meg...
meg még az segít ha van ilyen inditóspé, vagy fujj be minimális dezodor sprét, ugy hogy leveszed a gyertyát, állítólag pöccre indul, meg ennyiből gyertyát is megnézheted nincs-e nagyon elkoszolódva - ezt még nem próbáltam, azt mondták működik ez a trükk is
de ha sokáig rugdosod be kell indulnia, csak igy télen makacsabbak, nem indulnak pöccre
Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest