Aktív témák
-
válasz
Gaboman #17719 üzenetére
Nekem nyolc, érted
Majd meg fogja mindenki kapni a papírt, ne félj. Jó malom lassan őröl
Nem mintha örülnék neki, de szerintem Te sem látod át azt amit mondtam. Nem az a baj, hogy aki lakóövezetben 80al megy azt megbűntetik, hanem az, hogy ha _nincs értelme_ a sebességkorlátozásnak, akkor miért trafiznak. Megmondom miért. Mert fejősmalacnak tartanak. Ennyi. Amilyen vasúti átkelőn átmentél, gondolom azon van vonatkozlekedés.
erről pofázok
Meg a többi, teljesen értelmetlen, csakis a kaszálást szem előtt tartó dologról. Nem a bűntetéssel van a probléma, hanem az egész rendszerrel. Nem veszi figyelembe milyen anyagi helyzetben vagy, nem veszi figyelembe a körülményeket, nem csinál semmit, csak pénzt szed. Ezzel van a probléma, érted már?
Engem még nem trafiztak le, szóval nekem kárt nem okozott még ez az eszetlen rendszer, én csak azokat sajnálom, akiknek igen. Miközben filléres problémái vannak, minden százast beosztanak, kapnak egy 150ezres csekket. Te ezt nem érzed aránytalannak? Csak egy icipicit.
Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest