- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz #35104512 #7329 üzenetére
Szia,
Mi volt előtte rajta? Wipeoltál mindent amit kellett?
Az akksi előtte meddig bírta?Én azt mondanám, próbáld ki a Skanky-t.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz #35104512 #7423 üzenetére
Én is inkább azért nem tudok segíteni, mert amióta létezik MMS, kb egyet küldtem, és egyet fogadtam.
A T610-es Sony Ericssonomon
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz #35104512 #7442 üzenetére
Én mindig rakok RSD-vel egy gyárit, bebootolok, újraindítom, wipeolok mindent CWM-ben, és úgy.
Jobb tiszta lappal... Persze ha nem akarod nem muszáj, de sok ember "hisz benne" hogy emiatt lesz a legkevesebb random fagyásod.An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
törölt tag
válasz #35104512 #7463 üzenetére
válaszolgatok itt magamnak, de öröm bódottá van, euroskank -ot feltettem és hibátlanul jön-megy az mms is! pedig látszólag ugyanúgy van beállítva minden mint cm7.2 -őn, de ott mégsem ment. remélem ez a rom is hasonlóan stabil, és működőképes, boot -olás utáni 306mb szabad ram mondjuk tetszett
-
4trASS
csendes tag
válasz #35104512 #7532 üzenetére
Update:
Nem kezdtem gyáriról az egészet kiváncsiságból, de felment így is az általad linkelt ROM és működött rendesen. Viszont annyira nem tetszett a felület miui után. Poénból feltettem egy WajkUI 3.1.27-et, most ez is fut hibátlanul.
Lehet, hogy tényleg a proci értékek miatt javult meg, nem tudom. Szóval most már egyedül a 4.2.2 miui nem megy a telón jelen állás szerint
-
El Gringo
senior tag
válasz #35104512 #7640 üzenetére
200mb - hírdetésemben csináltam róla egy képet is. Ez az állandó nálam.
amúgy ez (is) nem 7.2ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Neck
veterán
válasz #35104512 #7640 üzenetére
Nekem attól függ, mennyi app van fent. Van hogy 50 a szabad, de ettől még sokkal gyorsabb mint bármi.
Amúgy 200 körül szokott lenni.An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
warezxts
senior tag
válasz #35104512 #7791 üzenetére
Bocs a késői válaszért:
Mokee
Én a legutolsó nightly buildet tenném (asszem most 07.15), ha nem jó vagy bugos térj vissza az official-ra (RC4 07.13 ami a fejlécben van). Linkeket találsz a postban. Amit érdemes előre feltenned a memóriakártyára az a google apps (lehetőleg a gappsJB-minimal hogy sallang mentes legyen), meg egy billentyűzet.
A rom telepítése után a következőt kell tenned:
1. Katt a menü ikonra ahol a sok kis kínai progik vannak
2. Megkeresed a beállítások (settings) ikont, elindítod.
3. Lemész egészen addig még a sok kínai jel között egy "A" kezdetű ikont nem látsz (ez a nyelvek)
4. Rákattintasz és kiválasztod a magyar nyelvet.
A készülék magyarra vált, feltelepíted a billentyűzetet és alapértelmezetté teszed, majd reboot a recoverybe.
Itt felteszed a google apps-t, reboot, majd az új billentyűzettel google appsban kitöltöd az adatokat.
Ha nem raksz billentyűzetet kínaival kell gazdálkodnod.
Innen már minden a megszokott, (nekem a 07.07 van, de gondolom a többire is igaz), bazijó lebegő menü, nekem nagyon stabil (sőt eddig a legstabilabb beleértve quarx összes cm10 vagy cm 10.1-ét), aksival jól bánik, wifi ébred/alszik. van benne "HALO" meg "PIE" azokról látsz videót mit tudnak. illetve aerokerneles már amiről még mindig nemtudom mi csak azt hogy valami új dolog! még mindig megoszthatja valaki mi is az az aerokernel pontosan? Nagyon kellemes meglepetés volt ez a rom, itt sem hallottam róla rosszat![ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
-
dodopek
addikt
válasz #35104512 #9739 üzenetére
Szia!
Csak pár napja használom, de minden nap rengeteget van a kezemben. Egy-két bosszantó apróság van csak, mint pl a HWA minden pipa utáni leállása, a lassan ébredő kijelző hívás, és főkapcsoló után vagy hogy csak mpeg4ben tudok HD-ban felvenni, és hogy szerintem jócskán alulfeszelt procival is nagyon zabál. Cserébe viszont kapunk egy jócskán frissebb, modernebb rendszert. Eddig nem bántam meg, hogy felcseréltem.Kérdés. A feloldó billentyűt nem lehet testreszabni? Hogy más alkalmazások jelenjenek meg, amikor rányomok a lakatra...
Köszi! -
dodopek
addikt
válasz #35104512 #9742 üzenetére
Hát, nekem tegnap hajnal 4kor lett levéve a töltőről, egész délelőtt alig volt hozzányúlva, délután kb 40 perc beszélgetés, este 5 perc hd video felvétele, és ennyi elég is volt, hogy 4% körülre essen az akku este fél 9re... Szóval, így bír ki egy napot.Mellette folyamatosan bekapcsolt adatforgalom, délutántól wifi, szóval volt használva rendesen...
-
sebijani1982
senior tag
válasz #35104512 #9961 üzenetére
Elméletileg mindig az adott ROM gyári beállításait hozza vissza.
Tehát ha CM7 van rajta akkor a CM7 telepítése utáni szűz CM7-es rendszert kapsz. Ha CM10-t akkor CM10 szűz állapotát.
Olyan nincs, hogy visszadob 2.2 androidra.Értelemszerűen képek, sms-ek stb. mentése kötelező, ha kellenek még és a telefonon vannak. SD kártyához nem nyúl elvileg.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Társasjáték topic
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5 Pro teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája