- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iván73.hu
tag
válasz zkosaras #2897 üzenetére
ext3-masra formatálva nekem jól bírja az akku - sokkal jobban mint a cm7.2, és én lassulást sem tapasztalok továbbra sem.
Vannak kisebb akadások, de azok a cm7.2-ben is előfordultak. Különösen ha telpítés közben szeretnék valami mást csinálni. Na az halál. Érdekes, hogy a múltkor egy defy+-ra telepítettem cm7.2-t, és ott nem volt zavaró a programok telepítés.
Másnál mi a helyzet? Defy és +-os észrevétel is érdekel.
Nálam minden ROM (MIUI, WIUI, WR, MokeOS, CM10) esetén ue. volt a helyzet, tehát valószínű nem rom függő.[ Szerkesztve ]
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
-
bibliator
aktív tag
válasz zkosaras #5075 üzenetére
Köszi!
Még lenne egy két kérdésem:
- Csengőhang bug?
- GPS működik?
- Zenét lehet hallgatni?
- Milyen gyorsaságban a CM10-hez képest?
- Szabad memória mennyiség?
- Wifi a deepsleep bug ellenére megy normálisan?
- Akku merülés a CM10-hez képest?Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
Moleman
addikt
válasz zkosaras #6949 üzenetére
Amerikában akadnak. De pl az "utód" Defy XT sokkal rosszabb, mint a régi Defy (azonos kijelző, nagyobb méret, gyengébb hardver).
(#6951) BallyS16
Egy Atrix jellegű utód jó lenne, én is majdnem vettem, de kiütésem van a pentile-os kijelzőtől. De azt leszámítva nagyon szuper telefon lenne (persze ma már inkább egy erősebb 2 magos procival kéne).[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz zkosaras #7501 üzenetére
Az alap rom felrakása után újra indítás, majd rakd fel a custom packot.
Az elején bejön az Aroma menü, az szépen végig vezet a folyamaton. Ez nagyon klassz dolog, azokat az összetevőket választod ki amelyekre szükséged van, így semmi számodra felesleges appot nem telepítesz fel. -
StefanBraun
aktív tag
válasz zkosaras #7757 üzenetére
Igen az természetes hogy pl wifinél jobban fogyaszt.3 nagy fogyasztó van.Kijelző, GPS, Wifi.GB romnál vígan ellehet lenni 800 MHZ-en is.
GB romhoz : 300/26....600/36....800/46
Ha kicsit több kell valakinek 300/30...700/42...1000/56
Ezen kívül attól is függ a lemerülési idő hogy mennyi idős az akkumulátor.
Átlagos felhasználás mellett ( kis wifi, telefonálás, sms, fényképezés ) ha 2 napot kibír az nagyon jónak mondható.[ Szerkesztve ]
-
ottobacsi
tag
válasz zkosaras #8154 üzenetére
Köszi hogy válaszoltál!
Hát nem eredeti, mint ahogy ez sem: [BF5X]
A döfike még csak fel sem ismeri, nemhogy töltené...
Na ez viszont eredeti (persze csak ha tényleg olyan mint a képen), csak hát ezt meg nem akarja a gazdája átküldeni európába : [OEM BF5X]Látszólag semmi különbség, de a CE jelzést kell csak jól megnézni...
Megvehetném 5000-ért amit fentebb ajánlottak, de nem akarok ennyit költeni rá, igaz most buktam 400 Ft-ot azon hogy visszaküldtem Németországba a hulladék akksit.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz zkosaras #8279 üzenetére
Igen. Én is úgy hallottam, hogy a 4-es Androidhoz már sajnos sovány a Defy-k hardvere...
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest