-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkosaras
aktív tag
válasz
ottobacsi #8139 üzenetére
Ezt tudom ajánlani. Nem mondom, hogy tutira eredeti (kínaiknál ezt sosem lehet tudni
), de a teló felismeri, tovább is bírja mint a gyári (mondjuk az már több mint 2 éves, 20-40%-os esésekkel).
Egy dolog nem stimmel csak: a telefon nem pontosan jelzi a töltöttség állapotát, 1%-on még lazán elmegy órákig, aktív használat mellett... idővel ez lehet majd beáll.
Utólag rendeltem hozzá egy ilyet is, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged