Hirdetés
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Nem értem milyen bugokra gondolsz...
Komolyra fordítva: a stabil 7.1 bugmentes? És milyen változást/többletet ígér a 7.2?
Bocs ha láma kérdések de laikus vagyok a témában, ezt is ismerős rakta fel nekem, nem akarom én naponta/hetente cserélgetni nekem legyen egy tuti oszt jónapot. De persze ha jelentős újítások vannak a 7.2-ben akkor elgondolkodok a kérdésen mert az eddigiek alapján a vázolt problémát leszámítva tetszik...KaiotEch!
Lehet félreértem, de... Ha már elindítottál egy app-t akkor ott a launcher feladata véget ért; aztán ha az elindított app-t bezárod akkor persze hogy az asztalra kerülsz.somi52!
Mint írtam nem vágom a témát így sajna ezt nem teljesen értem.Gyári rootolt 2.2-m volt arra lett ez feltéve, jól értem hogy akkor csak a CM7-kel kell mókolni?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest