Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Csak a uj Blance lesz benne.
-
ayo
veterán
-
GEIL
addikt
"Törölték" a PS3 és az Xbox 360 verziót!
Sajnos egy ideje lehetett sejteni, hogy a Warner Bros. hamarosan rossz hírrel fog szolgálni az MKX kapcsán, hiszen hónapok óta várunk már részletekre a játék ezen verziói kapcsán, illetve a megjelenési dátumok is csak úgy lógtak a levegőben.
Most technikai problémákra hivatkozva közölték a hírt, miszerint nem fog elkészülni a PS3 és Xbox 360 verzió, s kukázták a projektet. Úgy tűnik, a masinák hardverileg már nem voltak elegendőek a porthoz… vagy csak szimplán nem foglalkoztak vele? Ti mit gondoltok erről?
Azért szerintem elbírták volna azok a konzolok az MKX-et...hiába effektes meg stb stb...azért csak egy 2D játékról beszélünk....

-
melega
őstag
Hogyan kell az Xrayt (minifatalityt) használni a Mortal Kombat X ben?
Melyik billentyűket kell lenyomnom, hogy az ellenség jelentős hátrányban legyen, ha már feltöltődött a csík?Ja Johnny Cage és nem Jhony Cage elnézést
-
melega
őstag
Liu Kang nagyon optimalizált lett Kitanaval is assassin módban 20. próbálkozásra sikerült kinyirnom, Goróval elsőre.
A többi karaktert amivel játszok mindig kiüti single fightban. Hard, és very hard fokozaton a gép verhetetlen.Kedvencem: Takeda endless towerben aranyérem, azt Goróval is megszereztem. Klassic towert simán végigtoltam vele medium fokozaton.
Kedvenc ninjaim: Kitana orgyilkos módban: endless towerben ezüst érem, klassic tower végigjátszva medium fokozaton.
Ermac mystic módban: endless towerben ezüst érem, klassic tower végigjátszva very easy, easy, és medium fokozaton, a főellenséget nehezen nyírtam ki vele, vagy 10. próbálkozásra.Sub Zero a brutalityk vele sikerülnek, de Jhony Cage mindig megöl vele medium fokozaton, Takedaval, Kitanaval, és Ermaccal nem tud.
Goróval a survivor towerben is meglett a bronz érem.
-
AS
félisten
Akit érdekel itt a Mortal kombat X manga, vagyis mi történt a 9 és 10 rész között. 34 résznél tart eddig

Egy biztos Reiko már nem lesz 10 ben
-
ayo
veterán
-
melega
őstag
Már le tudtam tölteni Goró karakterét.
-
ayo
veterán
Facebookon írták: Stream on Monday! Be there! www.twitch.tv/netherrealm
na mi lesz ?

-
rexsimus
aktív tag
-
melega
őstag
Hogyan lehet bónusz kódot beváltani steamban amivel Goro karakterét letöltöm?
Shao Kahnt nagyon nehezen győztem le az előző részben, és sokkal többet szenvedtem vele mint a Mortal Kombat Xel. -
Adam_Shepard
addikt
Today we are posting a new patch that will address the following for all users:
• Player 2’s moves list/pause menu will now close appropriately when P1 opens up their menu.
• Pause menus will no longer overlap on the client’s screen when in “Versus Practice”.
• Fixed an issue in which stretched geometry was visible when Jax used his T-Wrecks Fatality on Liu Kang.
• Fixed an issue in which Pursuit and Dark Pursuit timers would persist when Jason is hit out of debuff causing additional debuffs and buffs to be canceled too soon.
• Fixed an issue in which Tremor’s X-Ray animation would not trigger when attempting to do it after another X-Ray.
• Live Tiles will now remain on screen appropriately when returning to the Main Menu from the Faction War Page.
• Fixed an issue that would cause frame drops during Jacqui Brigg’s “Blown Out” Fatality and Shinnok’s “The Grinder” Fatality.
-
AS
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Mi lesz benne?
-
Adam_Shepard
addikt
Patch time!
-
El Gringo
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
sehol. Pl jól letesztelhető, hogy valóban hozzáadja, ha van egy Shaolin Kung Lao-d, és beraksz mellé egy bronz karit (megháromszorozza a statokat neki), akkor a 3szor erősebb ellenfél nem üti le 3 ütéssel, tehát tényleg hozzáadja. Sőt, elvileg azt sem mutatja, ha beraksz a karakterhez egy fegyvert, pajzsot stb.
-
El Gringo
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
ha ezüst, akkor kenshi (jól ellöki magától az ellent a végén, és van speciál lopó speciálja
), vagy cassie (block breaker). amúgy a Kard Pack is ad arany karaktert, ha mákod van, én onnan kaptam egy reptilet meg egy sub-zerot isa bronzokat felejtsd el, az összes egy nagy f.s.
-
Laraxior
titán
válasz
El Gringo
üzenetére
De ez csak gold karaktereknel működik? Mert nekem abból keves van. Még Liu Kang challange-nél csatlakoztam be, de azt még nem tudtam megszerezni.
Egy ezust Scorpion a top nekem, az arany karaktereket csak sok soul árán lehet fusionolni. Eddig Mileenát sikerült egyszer.Javaslat? Vegyek inkább egy másik Scorpiont? Mert a Ninjutsu már megvan, de gyengécske.
Egyelőre magas nekem....
-
El Gringo
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
az a faction war Rank point szerűség. Minnél többet szerzel, annál nagyobb jutalmat kapsz a heti verseny végén.
Én így csináltam az X-rayt, kép valahol...

+ M.o.S Ermac kap egy kalapácsot. Elvileg a társai lehetnének mások is, csak az a lényeg, hogy Outworldösök legyenek, onnan kap csíkot az X-rayhez. Nekem más jó társ nem volt, vagy 25k-s volt, vagy nyomi.

gépen nem játszom, gagyi a vga-m hozzá
- Ha 3 Kenshit raksz be, az se rossz. Mindegyiknek az 1."speciális"a levesz az ellenfél "speciális"ából

-
Ferenczi Áko
addikt
Na, srácok nekem ennyi volt. Valamiért letörlődött a mentésem a tabletről, amivel ugye nem tudtam online lenni, így kezdhetném előről a játékot. Nem lenne hozzá idegzetem.. Mióta megjelent, minden nap jatszottam vele. Ma beléptem, és a tutorial fogadott..

-
-
AS
félisten
Legjobb a Ins Scorpion, amit 150000 goldal lehet fejleszteni, és olyan erős mint egy közepes erős gold kari

-
El Gringo
senior tag
én maradok a két ermac+dvorah kombónál, így az egyik Ermac rögtön x-rayyel kezdi a játékot, olcsó előny

-
El Gringo
senior tag
Jax. Vmi heavy weapon kiadás
-
Laraxior
titán
Most hogy vége lett a Mileena challengenek, nincsen valami infó arról hogy mi lesz a következő, és mikor?

-
melega
őstag
Quad Coreossal 2400 Mhzessel futna szerintetek a Mortal Kombat X, ha a többi minimum gépigény megvan?
Quad Core Q 6600-as 2400 Mhzes a gyártó core i5-set javasol.
4 Gb ddr 2
1 gb ddr 5 ös kártya shader model 5.0-ás.
41 Gb szabad hely
Windows 7 o.p. rendszer -
melega
őstag
Raidennel legyőztem Shao Khant az előző részben, így már jöhet a Mortal Kombat X nekem Xbox 360-ra.
-
ayo
veterán
8/18 Update
Today we are posting a new patch that will address the following for all users:
• Matchmaking is now based on ping values. Players with lower ping will have priority in connection.
• Users with ping higher than 150ms will not be considered in matchmaking.
• Performance: Weather particles are disabled when particle slider is set to 0.
• When two players are using a keyboard, Player 1 and Player 2 controls will now affect their respective cursors and character.
• During Test Your Might in Versus mode, both players’ control input types will now be displayed.
• Custom Controls are now saved appropriately for all modes when setting them in the Options menu with a controller.
• Fixed an issue in which Health Bars would lower during fights and go up during pauses.
• Diagonal Arrows will now switch appropriately based on the direction the character is facing using a gamepad.
-
MrTwister
őstag
Sziasztok! Valakinek nem kellene esetleg egy Goro DLC Steam key? Véletlenül megvettem előre aztán rájöttem, hogy a prémium alapból tartalmazza. 200 Ft-ért megboltolhatjuk, paypalre kérném az összeget. Elnézést a modiktól de annyira kis összeg és nem túl keresett dolog, hogy hardveraprón esélyem se lenne, ha érdekel valakit akkor talán itt. Köszönöm!

-
melega
őstag
Én is előrendeltem, de Xbox 360-ra
-
melega
őstag
Megoldódott a probléma túljuttottam rajta, folyamatosan lőni kellett, és távoltartani magam tőle, mármint Shao Kahntól..
-
melega
őstag
A kérdésem mennyivel nehezebb a játék sztorija, mint az MK Komplete Editioné? Ott Liu Kanggal nem tudok túljutni Shao Kahnon.
-
ayo
veterán
8/11 Update (504MB)
• The energy bar highlight is now properly placed during dash tutorial.
• Koins unlocked from a mobile device will now be properly credited to the PC account.
• Players will now be able to navigate in menu after canceling retrieving of Tower Challenge list.
• LT+RT input will now display correctly in practice mode when switching default Block and Flip Stance bindings on a XBOX 360 controller.
• Button input icons will now display correctly throughout the game when using a PS4 controller.
-
Adam_Shepard
addikt
https://m.youtube.com/watch?v=xM6ZIj-juV4
-
törölt tag
válasz
HussarF
üzenetére
Ami most reggel történt az valami hihetetlen!
Gondoltam egyet és neki ugrottam egy ranked meccsnek. (hátha sikerül a 10streak-es achi)

Elkezdődött, a menüben kiválasztottam a karakterem, de az ellen nem választott, így lejárt az idő és sub lett az ő karaktere.
A fight felirat után elkezdtem a kört (az ellen áll, nincs mozgás) majd mikor levittem kb. a feléig az életét, egyszer csak elkezd játszani.
Úgy csinálta a kombóit, hogy mozdulni nem tudtam, majd mikor végre sikerült benyomni a blokkot, levédtem pár ütést és folytattam az ellen hupálását.
Már meg volt a hang, amikor kevés az enemy élete, erre megüt (volt kb 40% életem még) neki felmegy az életerő csík MAX-ra, én meg attól az egy ütéstől (ami ha jól tudom 3-5% talán) meghalok!!!

Néztem, mint hal a szatyorban és készítettem egy (sajnos nem gyors) fotót.
(csak a fekete képet kaptam el)Megszakadt a kapcsolat abban a pillanatban, amint kezdődött volna a második menet.
Egyszerűen olyan gyorsan történt az egész és annyira váratlanul, hogy így most nem igazán tudom mit tudnék ezzel kezdeni.
Gyanúsítgatás ide vagy oda, de az az illető csaló volt és remélem a "lost connection" azért volt, mert megkapta méltó büntetését ez a remek fair play játékos, hogy törném el az ujjait.
-
Xerxész
őstag
Ed Boon feltűnően sokat tweetel mostanában...úgy tűnik, a Kombat Pack 2 elkerülhetetlen.

-
Emppu85
tag
nektek megy steam-en az mk? vagy csak nekem nem?
-
törölt tag
Arra felfigyeltetek mar, hogy az mk1-es Kano is "borotvalkozik"?

-
gabor7th
addikt
Sub-zero el tud bújni a predator hőkamerája elöl?
-
törölt tag
Nem tudom miért és honnan jött az ötlet, hogy belépjek egy gyakorló módba Kotal Kahn személyében.
Nézegettem, nézegettem mit és hogy, már már kezdtem fel adni, hogy semmi normális "kombót" nem tudok összerakni ezzel a karival, majd megtört a jég!

(azért ezt normál meccsen bejátszanám...)

-
törölt tag
Érkezett patch: [link]
-
ayo
veterán
steamen van - innen vehetsz fel magyar játékosokat.
ha azonos szintűvel akarsz játszani, akkor viszont érdemes nézni a szobákban vagy pvp a % WIN ODDS arányokat - az ált. nagyjából releváns, minél nagyobb annál könnyebb lesz leverni, ha 50% akkor vagytok kb. egy szinten
-
chungee
addikt
Amatőr csoport van-e
Ilyen max 4-5 hit-esek mint én és azt is xray-jel xD -
Adam_Shepard
addikt
Van amugy valami csoport ahova lehet csatlakozni? Pvp, versus, trainingre gondolok.
Online eddig csak orosz meg lengyel csoportokat lattam. -
törölt tag
Ebbe minden benne van (alap+kp)
Múlt héten ugyan ez a csomag 5300Ft volt.
igen...... 5300Ft és igen Premium Edition.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- E-roller topik
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Sophos UMT220 rev5-7port - Túzfal
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amikor konkrétan kiírja, hogy hír lesz, akkor az tényleg hír lesz (szerintem)

végülis.....igaz. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyen max 4-5 hit-esek mint én és azt is xray-jel xD