Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
Közeledik az E3.
Ha tartják a fejlesztési menetet, akkor 2019-ben fog jönni az új rész, azaz most fognak bemutatni valami új teasert.
Ki mit vár?
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
-
ayo
veterán
válasz
üzenetére
igen? érdekes xbox one-on is rossz
-
ayo
veterán
Ha van még valaki, aki nem vette meg PC-re, annak most itt egy jó lehetőség:
MKX 5€ még 5 napig! -
ayo
veterán
-
ayo
veterán
ja és 23.2 GB az update...

-
ayo
veterán
Megjött Steamen az XL!
-
ayo
veterán
perceken belül kezdődik: https://www.twitch.tv/netherrealm
-
ayo
veterán
Este 10-től Kombat Kast

-
ayo
veterán
ár nélkül, de már Steamen - szerintem 100%, hogy egy árban lesz a KP1-el.
-
ayo
veterán
Ingyen a balance patch lesz, a Pit és az új online, hiszen másképp nem menne az online rész az XL játékosokkal.. Akinek minden van, prémium v kollektor, annak csak a KP2-t kell megvenni, ami ugyanannyi lesz, mint a KP1
-
ayo
veterán
Mortal Kombat XL for PC will be available for purchase Oct. 4, 2016. Originally developed by NetherRealm Studios, Mortal Kombat XL is adapted for PC by Qloc. Additionally on that day, current owners of Mortal Kombat X on PC will be able to download the latest patch for free, giving players access to all of the latest balance updates as well as the enhanced online experience, that was available in the recent beta test for the game.
Mortal Kombat XL offers the ultimate Mortal Kombat X experience that includes the main game and all content featured in upcoming Kombat Pack 2:
• Brand new playable characters the Xenomorph from Alien, Leatherface from The Texas Chainsaw Massacre horror film series, Triborg and Bo’Rai Cho
• Apocalypse Skin Pack
• Previously released content including playable Goro, Brazil Skin Pack, Kold War Skin Pack and Kold War Scorpion SkinAlso included with Mortal Kombat XL are previously released downloadable content from the original Kombat Pack:
• Playable characters Predator, Jason Voorhees, Tremor and Tanya, with each accompanied by three themed skins
• Samurai Skin Pack -
ayo
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
win10-en tolom az X-et (600 óra) és az XL-et (hopp 9 óra elment már vele
) mindkettő full stabil, XL viszont minden téren kellemesebben muzsikál, jól jött volna már fél éve ez a verzió.online nekem X-en se volt gondom, de XL-en érezhetően még jobb az új rendszer. eddig tényleg csak azokkal volt rossz akiknek rossz volt a gépe vagy a nete. minden meccs eddig hibáltan volt, ha a net/konfig közepes vagy jobb.
-
ayo
veterán
na megírtam egy posztot, én tegnap tapsoltam és ugráltam..majd 3 órát raktam bele, tökéletes. töltse mindenki aki tudja

Mortal Kombat XL: Érkezik a PC verzió! Hétvégén ingyenes tesztverzió mindenkinek!
-
ayo
veterán
válasz
Zsmester89
üzenetére
nekem anno automatikusan felismerte, próbáld ki be kapcsolni vagy valami, nem kéne semmit se tenned, ha ps van bent akkor azt jelzi, ha xbox akkor azt.
-
ayo
veterán
azért ne feledkezzünk meg erről se, mert rohadt izgalmas volt a döntő:
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
ingyenes? F2Pay. Nem kell nekik a konzolos pc változat bevétele, ezekbe rendesen raknak annyi pénzt, hogy bőven megéri nekik, sőt, egy-két mobilis játék ezerszer jobb bevételi forrás, mint egy normál verzió. Nem egy játék van, ami 3-4 millió dollárt hoz naponta, amire azért kevés más PC vagy konzoljáték tud képes
-
-
ayo
veterán
párszor szó volt róla ezért leírom megint azoknak, akiknek nem sikerül elérni a 60fps-t viszont stabilan 30 vagy más egyéb számot kapnak:
menüben és x-ray-nél: 30 fps limit van, tehát játék közben kell nézni mindig, ha ott valami nem oké akkor:
1. sync beállítást on-off
vagy legtöbb esetben:
2. felbontás ellenőrzése: vga driver adapternél: natív + 60Hz, windows-ban is ugyanezt és a játék video setup résznél is, hogy minden 60Hz-n van.
-
ayo
veterán
Egy videóban a valaha készült összes Mortal Kombat kivégzés
Közél 3 órányi szaftos anyag a 92-es MK I-től egészen az egy hónapja kijött Mortal Kombat XL változatig.
-
ayo
veterán
válasz
Carasc0
üzenetére
a játékban settings-nél van 3 on és off beállítás, release check szokott gondot okozni, azt szokták kikapcsolni vagy bekapcsolni attól függően neked most hogy van. és neked X-en kell lenni mert X-input kell, mivel attól lesz xbox kompatibilis, a direct az az xbox előtti mód.
-
ayo
veterán
nem gyenge a végén a Brutality

-
ayo
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
szia,
törve játszottál vele? valami más mentés volt a gépeden...

semmit, igazából azt a mentést fogja alapul venni innentől kezdve és a felhőben tárolja.
igen, goro és 4 plusz karakter van a premiumban.
online-hoz kell a benchmark, ha az lefutott rendesen, akkor be tudsz lépni.
-
ayo
veterán
ma jelent meg az XL, ezért összeírtam az utolsó 3 kombat kastról is lényegesebb tudnivalókat plusz videóban szerepel a XL trailer is, amiben van pár kemény jelenet, mint pl. a Kove Stage Fatality

nekem Triborg tetszett a legjobban, Alien viszont egyelőre annyira nem adta, mint monduk Predator, de ki tudja, lehet ha játszanék vele akkor bírnám.. passz, főleg mert PC-m van

-
-
ayo
veterán
meg is írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) mindkettő full stabil, XL viszont minden téren kellemesebben muzsikál, jól jött volna már fél éve ez a verzió.