Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Az necces lesz, mert szinte majdnem az összes kiegészítő sikítózik a kiegészítőért. Attól függetlenül egy sört tényleg megért. Szerintem hívj meg még valakit kettő sörre és szerezd meg a kiegészítőket.
Ui: Az Overhaul kiegészítőfüggő, úgyhogy jelen esetben a morrowind2008 marad egyedüli lehetőségnek.
Magyarosítás:
Úgy tűnik nem fog összejönni skacok, mert nincs épkézláb program, amivel ki lehet javítani a jelenlegi magyarosítás magba égetését (master fájlok). A magyarosító brigád meg nem adja ki a programot, amivel ez valószínűleg egyszerűbb lenne, mert hogy nincs engedélyezve a terjesztése. Gondolom magukkal akarják vinni a sírba vagy ilyesmi... Biztos jobb lesz így nekik.
Abba lehet reménykedni, hogy esetleg ők lefordítják az 1.3-ast. 1.1-esük van, de ahogy láttam, az 1.3-as jobban megéri.Úgy én tolom angol nyelven nagy bánatomra. Képeket azért készítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs