- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
vlacko
csendes tag
válasz
hirvadász #2960 üzenetére
Szia!
Köszi az infókat meg a tippeket. Telefonon nem, de e-mailben megkerestem őket és külön megírtam, hogy lehetőleg a "hamarosan" és a "közel jövőben" kifejezések helyett ha lehetséges konkrét időpontot írjanak. Várom a válaszukat, és lehet, hogy a facebook oldalukon is zaklatom kicsit őket.
-
BBéci
legenda
válasz
hirvadász #2958 üzenetére
Sajnos az, hogy nálatok hamarosan elindul a szolgáltatás, az nem vigasztal minket, akik lakóparkban élünk.
Ettől eltekintve boldog vagyok, amiért nem kell ocsmány kábelrengeteget néznem az oszlopokon. Összehasonlíthatatlanul jobban érzem magam ilyen környéken, de nagyot szívok a Digi távolmaradása miatt. -
-
spirit007
senior tag
válasz
hirvadász #864 üzenetére
T-home.... jó vicc.
Kb. egy éve nyomják, hogy itt (Üllőn) elérhetőek a szolgáltatásai.
Pár napja próbáltam meg szerződni velük mivel úgy gondoltam ennyi idő tutira elég, hogy valóban minden kiépüljön valamint a UPC hűségem is lejár. Nekiálltam az online szerződés kitöltésnek - minden adatot megadtam, majd a végén közli hogy a megadott címen sajnos nem tudják a szolgáltatás nyújtani!
De feljegyzik az igényemet és adjak meg egy mail címet ahol értesítenek, ha változás áll be (anyátok!)
Tehát hiába pontos címmel kezdtem az ajánlatokat átnézni, CSAK a szerződéskötéskor derül ki, hogy ló****t se tudnak adni!
k.k.: Akkor végül is hány ELÉRHETŐ szolgáltató van? -
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest