- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
SirKero #2731 üzenetére
Hiába ennyi a feltöltés, még mindig nem valós, ugyanis 3.4Mb/s felett még sosem töltöttem fel../Kisebb netnél lehet eltalálja a sebességet, ott nekem is jól mérte, UPC 8/0.7mbit
De a Diginél, 90%-ánál a feltöltést mellé méri..
BBéci: tessék, ezek a bekötés utáni mérések.
-
BBéci
legenda
válasz
SirKero #2716 üzenetére
Nálad nem mérvadó, viszont környékbeli ismerőseimnél, szomszédomnál és nálam (18/1,1) ugyanazt mutatja, méri a Speedtest, mint a uTorrent tesztelője és ugyanannyi a valóban realizálható sebesség. Rengeteget szórakoztunk ezekkel, naponta többször méricskéltük, stopperrel a kezünkben töltögettünk le és fel.
-
BBéci
legenda
-
kabelmania27
félisten
válasz
SirKero #2387 üzenetére
De ha valakinek a digital gold csomag adásai megfelelőek hiába olcsóbb a DIGIs, nem fog átállni tévével DIGI-re, ismerősömék is a tévé miatt nem mentek át. Az ár nem minden.
Ők úgy gondolták nem ettől a pár ezer Ft plusztól fognak elszegényedni.
Igazad van valóban nem mindegy mennyit fizet az ember.
Az ember alapjába véve telhetetlen, saját tapasztalat mindig jobbat szeretne ami nem baj -
HoryThePooh
aktív tag
válasz
SirKero #2343 üzenetére
Velkám Fődi!
Hamarosan rontom a statisztikád, bár inkább remélem nem romlik-a'
Ma megrendeltem a én is NET-et és itteni kollegák tanácsára a telefont is, mindet hűség nélkül, mert TV az marad jupiszi.
Mondjuk érdekes az utcánkra (Széchenyi) azt mondta a Zügyfeles, hogy még nincs szolgáltatás nálunk??... hamarosan. Remélem minnél hamarosabban.Ha gondolod majd megírom amikor bekötik és megnézzük mit műveltem.. bár szerintem sokan fognak itt is váltani.
Gondolom TOPNeted van a számok alapján. Na én is arra szavaztam be.. ennyiért? Nekünk UPC ADSL-eseknek ez félelmetes ;-)Ha lassúlsz pár tizedet
majd fizetek egy sört valamelyik sarki műintézményben, oks?
-
smog86
senior tag
válasz
SirKero #2343 üzenetére
Én: "Akkor végülis nem a hálózattal van a gond, hanem a boxal nem?"
Te: "Nem hinném."
Te: "Nem éppen ezt mondom,hogy náluk nem fagy mert nincs Humax Box"
Nekem eléggé logikus, hogy a box a rossz. Azt mondod hogy ahol nincs box ott nem fagy, ahol fagy, ott meg van box, ergo nem a kábelben van a hiba, hanem a box-ban. Ez csak nekem egyértelmű? -
Robi031
csendes tag
válasz
SirKero #1908 üzenetére
Köszönöm az elérhetőséget!!!
A csatornakiosztást ismerem sajnos, mivel comedy central függő vagyok, ezért lehet hogy nem is kell a TVjük, bár az az OKOS csomag igen olcsónak tűnik. TV-nél lehet hogy a Mindigtv-s leszek. Az extra családi csomag nekem elegendő lenne, kicsit egyetértek a Rudolf Péter féle TV reklámmal, jó a sok csatorna a UPC-nél, de valójában a felét nem is nézem.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
SirKero #1881 üzenetére
Kiderül minden, de ott ígérnek, hogy fejlesztve bővülnek, de ide meg semmi sincs, nem hogy itt is bővítene, az nem megy annak a cégnek (pedig amennyit fizetnek az emberek 29-ben, futná), túl jó a fejési lehetőség, de kivétel a digi által behálózott területeket most már, mert az kieső lesz bevételileg.
-
Dictator^
veterán
válasz
SirKero #1657 üzenetére
Értem Én, így is rohadt jó, amit kínál
De gondolom mire a többi településbe ér, más akciók, vagy plusz dolgokat is bevezetnek.
Attól félnek ismerőseim is, most költöznének el 3 hónapra, hogy az Okos csomag lejár, bár kétlem, szerintem 29-es körzet azt meg fogja végig kapni. -
Dictator^
veterán
válasz
SirKero #1653 üzenetére
Igen, sőt nálad még Box sem volt ingyen
Szépen sorba találják majd ki a dolgokat, bár nem fix, de ők meg lehet boxot nem kapnak ingyen, bár azt is kétlem.. ha már digitálist sugároz és két évre kötsz, csak ad boxot (bár ha csak lcd/plasma van, dvb-cvel, minek adna boxot feleslegesen)..
De mind1, Én még mindig nem bánom meg, hogy csak 6000ért kapom kertes házba , így is imába foglalom a Digit, hogy a UPC kábeleít eltakaríthatom a házból
Legalábbis az elv, soha többet UPC.Hálózat terhelésre leszek kíváncsi.
Maglód 13k lakos, Ecser hasonló, Gyömrő sztem több, bár ott már van T-home kábelnet, szóval kíváncsi leszek, mennyire terheljük majd mi le a digi hálózatát.
A másik, hogy ugye itt (29es körzet) az átlag net tv telós számlák ütötték a 10k-t, aki extrém módon nyomta annak a 15k-t is elérte (azokról nem beszélek, akinek ennél is több), szóval a 2-3. kategóriába, tuti sokan lesznek, aki csak azért köt topnetet, mivel így is olcsóbb mint a UPC.
Na mind1, értitek -
enginev3.0
félisten
-
dr.bubo
őstag
válasz
SirKero #1513 üzenetére
A TP-link wr1043nd-nél nem csak a lan portok gigabitesek, hanem a wan port is.
Mig a wr841nd, wr941nd-nek csak a lan portjai gigabites, ezek még éppen elviszik a 80Megát, de 100M feletti sebességet már nem, mert a wan port nem bírja átvinni azt a sebességet.
Tehát aki a jövőre is gondol az olyan routert szerezzen be, aminek a lan és wan portja is gigabites. -
banhammer
veterán
válasz
SirKero #1511 üzenetére
Akkor elméletileg a TP-Link TL-WR841N-nek is tudnia kell a 80Mbitet.
-
Rent
senior tag
válasz
SirKero #1411 üzenetére
Hát nekem elmondta a nő, hogy gyakorlatilag azért csak 13.-tól zárták le a tv-met, mert azt írtam alá, pedig ő 8 munkanapot akart rámverni (ami jan 17.), és mikor megkérdeztem, hogy meddig kell majd kifizetni, azt mondta, hogy majd addig, amíg le nem kötötték végül.... Mondom nem addig, amit aláírtunk mind2-en? 13.-a? Azt mondta, ja akkor lehet. Nem tudja. Trollok ezek.
-
Rent
senior tag
válasz
SirKero #1386 üzenetére
Egyébként UPC-ről annyit, hogy ez év január 5.-én bevittem leadni a Boxot+távirányítót, aláírtam, hogy leadtam stb, majd jöttek azzal, hogy még 8 napot ki fognak számlázni, mert annyi idő "kikötni" nekik. Mondom mit kötnek ki? Most adtam le mindent, hát a házról a koaxkábelt a szemközti oszlopról, mondom és az 8 nap? Hát igen, mert sok a munka, mondom oké, de ez engem nem érdekel, mert nem tudom használni, mert most itt van leadtam az egészet. Jó de még analóg csatornák elérhetőek, erre mondom, de hát nézze már meg az előfizetést. Digitálisom volt, innentől k-ra nem érdekel, hogy önök analóg csatornákat is szolgáltatnak box nélkül, amire nem is fizettem elő, ergo nem érdekel, nem is kérhetik számon. Jó akkor írjak panaszlevelet. Jó meg az a****. Haldoklik az egész, remélem az egész naplopó banda az utcára kerül. De az a gáz, hogy a kisemberek fognak utcára kerülni ott is, és a mi 22k-s éveken át befizetett pénzünket, majd másba forgatja az izraeli tulajdonos. (Többen mondták szerelők, ügyfélszolgálatosok, hogy Tel Aviv-i a főnök, akié a 29-es körzet, és nem foglalkoznak felsőbb szinten bővítéssel, csak dőljön a pénz, ameddig lehet. Ezt már évekkel ezelőtt mesélték, hogy ne is reménykedjünk abban, hogy behozzák majd ide valaha a fiberpowert, mert egy izraeli hapsi kivásárolta a 29-es körzetet upc-től, és elhangzott egy céges összejövetelen az előbb leírtak.)
-
sketchifun
senior tag
válasz
SirKero #1386 üzenetére
Az igényeket felmérni maximum egy kis autóval jönnének. De ezek egy baszott nagy kamionnal jöttek.
Nagyon örülök, hogy jön ide is a Digi. A UCP meg szerintem csomagolhat.
Banyek, nálunk a TV, meg a Telefon alapdíja több, mint Diginél a jelenleginél 10x jobb internet, TV, és telefon egyben. Ráadásul a telefon olcsóbb, a TV-n meg több csatorna. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Nekem a sablon jön az ügyf. kollegától:
Köszönettel vettük DIGI KÁBEL szolgáltatásaink iránti érdeklődését.
Jelenleg nincs információnk arról, hogy mikor lesznek elérhetőek kábeles szolgáltatásaink (kábel tv, internet, telefon) az Ön címén.
Hálózatunk folyamatos bővítés alatt áll, amennyiben kiépítésre kerül sor lakókörnyezetében, szórólapokat fognak kapni.
Érdemes figyelemmel kísérni oldalunkat: http://digi.hu/ -
orkester
őstag
Én csak akkor mondanám le, ha már él a másik előfizetés. Ki tudja mennyien váltanak és terhelik le a Digi embereit, aztán a végén még a karácsonyi Bud Spencer filmekről is lemaradsz.
A UPC úgyis napi bontásban fogja elszámolni a havidíjat (a túlfizetést visszaadják), így maximum azt a pár napot fogod mindkét szolgáltatónál fizetni.
A kábel tv-t 8 napon belül kötik ki szerződésbontásnál, a tel.-t, internetet azonnal zárják. -
-
kabelmania27
félisten
nekem 6/1 3990, 36csatornás családi tv 3790, telefon 690, mivel mindhárom szolgáltatás elő van fizetve. Diginek a digitális tv szolgáltatása más, más a csatornakiosztása, pl nincs comedy, filmmúzeum, viva, mtvhungary. Van a diginek digitális kábeles topicja.
Tavasztól upcnél lehet csak kártyát kérni digitális fórumba írta az upc on-line.
Én a tévét nem vinném át a digihez, sok ismerős panaszkodik hogy van gond vele, sokszor recseg a hang.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged