Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Már két moncsimnak annyi, szal inkább minnél lassabban. Gari úgysincs.
Jut eszembe: látott valaki monitorvédőt? Én havernál láttam, ami egy takaró volt gyakorlatilag ami annyira rá volt húzva a moncsira, hogy eltakarta még a szellőzőt is. Na most használat után hogy hűljön ki az a szerencsétlen. A másik meg, hogy valamiért csak kitalálták a monitorventit is, nem? Vagy csak újabb üzleti fogás mint pl. a kulccsal zárható gép (ahol minden géphez ugyanolyan volt a kulcs)? -
J.J. András
őstag
na, Szalma ! figyu !
az lenne, hogy van egy Zalmann passzív hűtőm, de azt meg akarom spékelni egy ventillátorral, és már csak végső elkeseredésemben a ragasztásra gondoltam, de úgy, hogy azt le tudjam majd szedni eladáskor! érted?
a venti 4 sarkánál fogva lenne megragasztva a hűtőbordához.....
és akkor a RAMokra az a hővezető ragasztó szalag kellene, ami Mo-on nem kapható!
így már jó ???? -
J.J. András
őstag
ok,köszi Szalma !!
lehetne még egy pár kérdésem ? - szóval ezekkel(GUMIÁM, FBS) még RAMokra is tudok bordát ragasztani ? -és mennyire kell majd utána vakargatni a RAM, vagy GPU sapkáját, hogy ne legyen nyoma ezen ragasztásnak?
MÁS:és esetleg nem tudsz valami márkát, és üzletet, ahol ilyen ''ragasztó csíkokat'' lehetne kapni, ami ismerteim szerint kellő szilárdságú kapcsolatot nyújt a ram tokja ,meg a hűtőborda között, de egy mozdulattal eltávolítható a RAMról a ráragasztott cucc, és nem hagy nyomot !?
köszi előre is, csőváz
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest