- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Én is így vagyok vele. Pl. nagy nehezen legyártottam a házam keretét, erre most megint újítottam a terven - ami még lehet kap még egy kört mert aludtam rá egyet - szóval venni kell másik L szögvasat, mert új keret kell... nem egyszerű... már mennyi időt beleöltem a tervezésbe, te jó ég...
-
imibogyo
veterán
Hát igen ez egy nehéz szakma.

(#109) viperabácsi: köszi. Várom a munkáidat. Meg persze a kérdéseidet is, remélem tudok rájuk válaszolni.

De hogy ha már itt vagyok, megosztok egy másik régebbi projektemet is (igazából ez egy ház két féle megoldása, egyszer vízzel, egyszer léggel). Ezeket amúgy csak azért dobálgatom be, hogy akik nem látogatják sűrűn a topikot, azok is hátha kedvet kapnak egy kis tervezgetésre. Ha már csak pár elborult ötletet látunk egymástól nagyon beindulhat az ember fantáziája. Ezért is tartom fontosnak a rosszul, vagy rosszabbul sikerült terveimet is megosztani, mert rész ötletek lehetnek benne, amik másnak tetszenek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest