Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz ViZion #1184 üzenetére

Nekem most minden projektem áll. Ez a fő projekt most. Ha az időjárás megkegyelmez nekünk, és tudok betonozni, falazni, tetőzni stb. az elkövetkező egy-két hétben, akkor már karácsonyra talán sikerül leköltöznünk a családdal... Főleg mivel jön a második trónfosztó... :B

(#1187) ViZion: Akkor drukkolok. Sőt együttérzésemet is kifejezem... ;] :P

(#1185) Dani_kp: elnézést pongyola voltam, de nekem a lemezek mindig mm-ben vannak a fejemben, tehát a 2 cm-es lemez az a 20-as lenne.... Szóval 2 mm-ről beszéltem.... :K

A tápegység lehet, hogy csak 15 cm széles a toronyhűtő ventivel 17 cm
    Ezt tiszta sor, de gondolom a tápegységet nem a cpu hűtővel rakod egy vonalba szélességben nem igaz? Tehát ha csinálsz egy 20 centiméteres belsejű házat, akkor a cpu hűtő mellett lesz 3 cm-es plusz helyed, a 15 centiméteres táp mellett meg lesz 5 cm plusz helyed, ahova például a merevlemez plusz egy SSD szépen elfér, ha pedig van még egy merevlemezed, akkor már csak annak kell helyet találnod. Mondjuk ilyen kis házban szerintem ennél praktikusabb merevlemez elhelyezés nem nagyon van (szigorúan számomra). Mondju k3 merevlemeznek sem látom értelmét ITX-ben. Én ezt a kialakítást venném át a te tervedbe, de csak a merevlemez magasságában (tehát az alaplapi rész szélesebb lenne, ez meg felette "beljebb ugrana", helyet adva a háttértáraknak). Anno készítettem pár "kétkamrás" tervet, de azokban nagyobb helyet a hagytam, te viszont megoldhatnád jóval kisebb helyen is (nézd meg az fa ITX terveimet, ott azok is 20 centi szélesek dVGA-val). :B

Új hozzászólás Aktív témák