- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nekem most minden projektem áll. Ez a fő projekt most. Ha az időjárás megkegyelmez nekünk, és tudok betonozni, falazni, tetőzni stb. az elkövetkező egy-két hétben, akkor már karácsonyra talán sikerül leköltöznünk a családdal... Főleg mivel jön a második trónfosztó...
(#1187) ViZion: Akkor drukkolok. Sőt együttérzésemet is kifejezem...
(#1185) Dani_kp: elnézést pongyola voltam, de nekem a lemezek mindig mm-ben vannak a fejemben, tehát a 2 cm-es lemez az a 20-as lenne.... Szóval 2 mm-ről beszéltem....
A tápegység lehet, hogy csak 15 cm széles a toronyhűtő ventivel 17 cm
Ezt tiszta sor, de gondolom a tápegységet nem a cpu hűtővel rakod egy vonalba szélességben nem igaz? Tehát ha csinálsz egy 20 centiméteres belsejű házat, akkor a cpu hűtő mellett lesz 3 cm-es plusz helyed, a 15 centiméteres táp mellett meg lesz 5 cm plusz helyed, ahova például a merevlemez plusz egy SSD szépen elfér, ha pedig van még egy merevlemezed, akkor már csak annak kell helyet találnod. Mondjuk ilyen kis házban szerintem ennél praktikusabb merevlemez elhelyezés nem nagyon van (szigorúan számomra). Mondju k3 merevlemeznek sem látom értelmét ITX-ben. Én ezt a kialakítást venném át a te tervedbe, de csak a merevlemez magasságában (tehát az alaplapi rész szélesebb lenne, ez meg felette "beljebb ugrana", helyet adva a háttértáraknak). Anno készítettem pár "kétkamrás" tervet, de azokban nagyobb helyet a hagytam, te viszont megoldhatnád jóval kisebb helyen is (nézd meg az fa ITX terveimet, ott azok is 20 centi szélesek dVGA-val).
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest