- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Vannak erősítők mint pl az Onkyo is, amiknek nagyon érzékeny az alaplapi HDMI portjuk. Csak áramtalanított eszközökkel célszerű csatlakoztatni rá külső perifériát. Ha ezt betartod, akkor nem lesz vele gond. Most nyilván újra meg kell javítani, de a jövőben így nem lesz vele gond. Ezt csak jótanácsként írtam.
-
Joshi
titán
válasz
mefistofeles #21774 üzenetére
Aliexpress.
-
Joshi
titán
-
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Üdv. Kérnék egy kis segítséget. Röviden leírom mit szeretnék és milyen cuccal akarom megoldani.
Van egy 5V-os led lámpa a 3D nyomtatóba amit szeletelő progiból és mobil appból lehet kapcsolni, viszont ennek nagyon gyenge a fénye. Van nekem egy 12V-os ledcsíkom és egy 12V-os tápom amit egy 5V-os relé segítségével szeretnék kapcsolni, hogy ezt a lámpát továbbra is tudjam kapcsolni ahogy az 5V-os ledet.A kérdésem, hogy a relébe mit hova kell kötnöm, hogy az 5V-os lámpa kapcsolja a 12V-os lámpát is?
Táp 12V-os (+ és -) kimenete ami rendben is van.
A relé egyik és a másik csatlakozói.
Válaszokat előre is köszi.
-
Joshi
titán
Üdv. Tud valaki olyan egybe kapcsolót aminek a bemenete és kimenete is 4pines molex, és a kapcsolóval lehet állítani hogy 5V vagy 12V menjen tovább? Nem lenne baj ha tudná a 7V-ot is, de az annyira nem fontos. Aliexpress előnyben. Köszi.
Ja és jó lenne olyan megoldás hogy ne kelljen forrasztgatnom, mert Aliról nem szoktak ezek drágák lenni. Az a gond hogy nem tudom milyen néven keressek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest