Új hozzászólás Aktív témák
-
Kombat
őstag
Igen!
Nem csak a kábelekkel van a probléma, hanem magával a műanyag csatival is. Ezen a képen ugyan kis körök jelzik a pinek helyét, a valóságban viszont négyzetek illetve, csapott sarkú négyzetek váltakoznak és úgy vannak megoldva, hogy ne lehessen össze-vissza dugdosgatni őket, csak a megfelelő helyre.
-
Kombat
őstag
3 VGA lesz?
Ha megnézed a képet, a 4-es és a 6-os pineknél lévő sarkok le vannak csapva. Ezek az igazi csatinál is le vannak csapva, tehát szerintem így már tényleg nem lehet eltéveszteni..
Egyébként most nézegetem a tápról linkelt képet és sajnos azt kell mondjam, hogy csak úgy oldható meg, ha a sata+ide vazeték csatiját összekombinálod a 6 pines pci vezetékeivel, mert egyébként még csak össze sem bírod majd dugni.
-
TomiLi
addikt
Szia !
Szerintem tápos topikban érdeklődj, mert lehet, hogy nem mindegy, hogy az az adott ág mekkora terhelésre van kalibrálva. Úgy értem egy sata, molex kiosztásnak nem kell akkora áram, mint egy VGA-nak... De nem értek hozzá a táposok pengék.... Tőlük szakszerű választ fogsz kapni!
Erre valakinek nincs ötlete? Köszi!
-
Lucif-R
senior tag
UV lámpa csak 1 szimben kapható ( ibolyaszinü ). Igazából nagyon sok fényforrás bocsájt ki UV fényt csak ezek mértéke külömböző ( nekem pl van kék ledem amitől luminál az UV aktív hütőfolyadékom, egy vacak önyujtó aljában van ).
NU azért is csak egy szinben van mert a látható tartományból az ibolya szin felé megy ki ( Ultra Viola - ibolyán túli...
) és ez lumiáltatja az összes olyan egyéb szint ami erre az iboláyntúli ( 400–315 nm ) fényre érzékeny. Tehát nincs olyan UV lámpa ami csak a kék festékre hat, vagy csak a ződre, vagy a pirosra... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest