Új hozzászólás Aktív témák
- 

imibogyo
veterán
válasz

Skullwipe

üzenetére
						Nekem alig nőttek a hőfokok egy i7 3770k-val anno, amikor a CPU hűtőmet festettem le. És még csak hőálló festéket sem használtam, csak egy sima 900 Ft-os VeryWell szórós festéket, aztán hadd szóljon. Na jó mondjuk 70 fok fölé nem ment a proci átlagosan előtte sem és utána is valami 78 fokon tetőzött...

Természetesen valamennyit veszítesz a hőleadási képességből, de szerintem egy nem kihegyezett konfignál semmi problémád nem lesz belőle...

- 

Kernel
nagyúr
válasz

Skullwipe

üzenetére
						Az egy stabilizált, vagyis pontosan 5 V-ot leadó dugasztápról működik, amit legfeljebb az áramkör szakszerű vizsgálata alapján lehetne megkockáztatni 6 V-ossal, de vaktában én nem dugnám rá.
Lehetnek benne olyan áramkörök, ami az 5 V-ot 1:1-ben használja és az a része többet nem is bír el. Meg az sem mindegy, hogy a további csökkentéseket step down vagy disszipatív szabályzók végzik.
Lehet kapni hozzávalót is:
https://www.aliexpress.com/item/-/32641188831.html
Áthidaló lehetőség, sürgős esetre, például egy kéznél lévő 12 V vagy nagyobb táp, ráakasztani egy step down modult.
 - 

Kernel
nagyúr
válasz

Skullwipe

üzenetére
						Ha az USB-dugónál van a hiba, a vezeték elvágásával cserélhető, ha a dobozon belül, akkor azt kell szétfeszegetni valahogy.
Vezetékek gyakran törnek a hajlási pontokon, esetleg azt kell cserélni, vagy majd kiderül. Ha mozgatásra, ütögetésre érzékeny (átmenetileg megjavul), az nyilván valami kontakthibára utal.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
 - Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
 - Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő