- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Skullwipe #19279 üzenetére
Nekem alig nőttek a hőfokok egy i7 3770k-val anno, amikor a CPU hűtőmet festettem le. És még csak hőálló festéket sem használtam, csak egy sima 900 Ft-os VeryWell szórós festéket, aztán hadd szóljon. Na jó mondjuk 70 fok fölé nem ment a proci átlagosan előtte sem és utána is valami 78 fokon tetőzött...
Természetesen valamennyit veszítesz a hőleadási képességből, de szerintem egy nem kihegyezett konfignál semmi problémád nem lesz belőle...
-
Kernel
nagyúr
válasz
Skullwipe #19255 üzenetére
Az egy stabilizált, vagyis pontosan 5 V-ot leadó dugasztápról működik, amit legfeljebb az áramkör szakszerű vizsgálata alapján lehetne megkockáztatni 6 V-ossal, de vaktában én nem dugnám rá.
Lehetnek benne olyan áramkörök, ami az 5 V-ot 1:1-ben használja és az a része többet nem is bír el. Meg az sem mindegy, hogy a további csökkentéseket step down vagy disszipatív szabályzók végzik.
Lehet kapni hozzávalót is:
https://www.aliexpress.com/item/-/32641188831.html
Áthidaló lehetőség, sürgős esetre, például egy kéznél lévő 12 V vagy nagyobb táp, ráakasztani egy step down modult.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Skullwipe #18614 üzenetére
Ha az USB-dugónál van a hiba, a vezeték elvágásával cserélhető, ha a dobozon belül, akkor azt kell szétfeszegetni valahogy.
Vezetékek gyakran törnek a hajlási pontokon, esetleg azt kell cserélni, vagy majd kiderül. Ha mozgatásra, ütögetésre érzékeny (átmenetileg megjavul), az nyilván valami kontakthibára utal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest