- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Thx, már én régebben kerestem ilyen közelítő számlálót. Kb ugyan ezekkel az értékekkel számoltam, és úgy tűnik egy régi P2-s rendszer tápilag alá van méretezve, mégis stabilan megy fagyás nélkül, pedig nem is egy hipermárkás hanem egy ócsaka JNC 235W (Vargánya néni és hű társa).
Számításaim szerint is cirka 260-270 W körül zabál, de akkor mégis át kéne rakni azt a 250es Chiftecet. régi az is, de mérések szerint leadja stabilan a 180Wot a 12es ágon. Annyit nem ér hogy a kb 8E forintot érő gépbe vegyek 8-10E forintért egy márkásat.
Szerencsére ennél a rendszernél még a proci a +5V ból szedi a feszültséget, és nem a 12-öt terheli. -
djyuri
őstag
Fél választ megtaláltam a következő képen,amit az új neonjaimhoz kapott inverter leírása...
Bővebben: link
És mivel a spirál neonom vezetéke 80 fokig és 300V-ig képes megbízhatóan üzemelni,így a spirál neon nem köthető normál inverterre...
Amúgy azóta a Thermaltake VA1000D típusú házamnak a gyári 80V AC inverterére rákötöttem és a másik (gyári fény) elalszik a terheléstől...
De 16V AC-re is rányomtam és valszeg ki is nyírtam,mert pattant egyet....
Bár még mindig vezeti az áramot,szal passz....Mindegy..nem zavar....Csak az zavar,hogy ez megint egy AQUA által szervízileg utólagosan visszamondott terméke...''merthogy ez kábel termék és erre nincs garancia''...
Hát nem is tom....5K egy hengeres kábelért,amin van egy spirál neon....szerintem nem egyszerű kábel....
De az a poén,hogy még vásárkor direkt rákérdeztem a fizikai és sztatikus jellemzőkre és a szervízre is és akkor teljes körűt mondtak...
Ennyit a mocskokról... Most már 20 felett van a marhaságuk...(VGA,CDROM,alaplap,ventik,EZ!!!,és hét tápegység
sorry az offért,de ki kellett adnom magambó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged