- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Fél választ megtaláltam a következő képen,amit az új neonjaimhoz kapott inverter leírása...
Bővebben: link
És mivel a spirál neonom vezetéke 80 fokig és 300V-ig képes megbízhatóan üzemelni,így a spirál neon nem köthető normál inverterre...
Amúgy azóta a Thermaltake VA1000D típusú házamnak a gyári 80V AC inverterére rákötöttem és a másik (gyári fény) elalszik a terheléstől...
De 16V AC-re is rányomtam és valszeg ki is nyírtam,mert pattant egyet....
Bár még mindig vezeti az áramot,szal passz....Mindegy..nem zavar....Csak az zavar,hogy ez megint egy AQUA által szervízileg utólagosan visszamondott terméke...''merthogy ez kábel termék és erre nincs garancia''...
Hát nem is tom....5K egy hengeres kábelért,amin van egy spirál neon....szerintem nem egyszerű kábel....
De az a poén,hogy még vásárkor direkt rákérdeztem a fizikai és sztatikus jellemzőkre és a szervízre is és akkor teljes körűt mondtak...
Ennyit a mocskokról... Most már 20 felett van a marhaságuk...(VGA,CDROM,alaplap,ventik,EZ!!!,és hét tápegység
sorry az offért,de ki kellett adnom magambó
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest