- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Arról van szó, hogy van egy Dell 780 SFF gépem, amiben bedöglött a tápegység. Speciális tápegység van benne, mini atx csatlakozóval és sehol sem találok ilyen tápot, ha meg igen, akkor az nagyon drága.
Lenne valami ötletetek, hogy mit csináljak? Hogyan építsem át a cuccokat másik házba?Köszi

-
Undoroid
őstag
Szia!
A géped BIOS-a nem ismeri a FAN-EQ-t?Ott be tudod állítani az alacsony és a magas fordulatszámot,ha a procid elérte az "aktuális" hőfokot!
Az általad megjelölt hűtővel szerintem még procituninggal sem lehet gondod!Elég jó hatásfokú lehet...azért a FET-ek és az Északi-Híd hűtésével még gondod akadhat!
Milyen az a "két állású fan szabályozó ? Nem az eredeti potméterest használod?
Undoroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A procihűtő cseréjével javulna a helyzet? Mert arra már kaptam ajánlást csak elég drága volt és még nem cseréltem le emiatt. Félek mivel elég olcsó volt a ház és rossz a hűtése nem hozna sok javulást.